Tabbet seg ut på «The Voice»

- Tom Jones føler seg helt forferdelig nå.

<strong>FØLER SEG FORFERDELIG:</strong> Ifølge en kilde føler Jones seg forferdelig etter at han ikke valgte vennen sin videre. Foto: All Over Press
FØLER SEG FORFERDELIG: Ifølge en kilde føler Jones seg forferdelig etter at han ikke valgte vennen sin videre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tom Jones (71) forlot TV-studioet rød i ansiktet da han ikke kjente igjen stemmen til en god venn i «The Voice».

Jones er en av sesongens mentorer i den britiske versjonen av det populære TV-programmet, sammen med Jessie J, will.i.am og Danny O'Donoghue fra The Script.

Men da Alison Jiear, som er frontfigur i et band som på flere turneer har varmet opp for Jones, sang i konkurransen, hørte ikke Jones hvem det var.

Han valgte å ikke trykke på knappen som ville sendt Alison videre, noe han angrer bittert på i ettertid.

- Tom liker virkelig Alison og han føler seg helt forferdelig nå. Det viser bare hvor vanskelig showet er, sier en kilde til The Sun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Elsker fortsatt kona etter 53 år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer