Tabbet seg ut da han fridde

Nervøsiteten tok overhånd for modell-kjekkasen.

FORLOVET SEG: Monica Hansen sa ja da kjæresten Loren Birdwell fridde like før jul. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FORLOVET SEG: Monica Hansen sa ja da kjæresten Loren Birdwell fridde like før jul. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
HOLLYWOOD/OSLO (SEHER.NO): Onsdag fikk man i TVNorge-programmet "Ja, vi elsker Hollywood" stifte nærmere bekjentskap med modellen Monica Hansen (31) og forloveden Loren Birdwell (31).

Paret har vært sammen cirka ett år og vært samboere nesten like lenge.
  - Hun spurte på spøk om vi skulle  flyttet sammen etter vel ti minutter. Jeg tok det bokstavelig, og flyttet rett inn, flirer Loren til Seher.no.

Men de to var ikke bare raskt ute med å flytte sammen. Birdwell, som også livnærer seg som modell, bestemte seg nemlig kjapt for å fri til sin kjære. Den romantiske seansen fant sted mot slutten av fjoråret, og ble noe opphetet. Årsaken var at norske jentas kjæreste tabbet seg litt ut da han fridde.

Friereriet kom etter at hun kom hun hjem til nyvasket hus fra et modelloppdrag i New York. I huset sto også en stor kosedyrpingvin, som hun trodde var bursdagsgave. Under pingvingen lå forlovelsesringen.

Loren prøvde derimot å sette ringen på Monicas høyre hånd, og ikke venstre. Samtidig forsøkte han å ta av den som allerede satt fast på ringefingeren hennes på den gale hånden. Men Monica og Loren tar det hele med et smil, kom det fram i onsdagens program.

Seher.no møtte de forelskede turtelduene da vi var til stede i Los Angeles i slutten av februar for å følge deler av innspillingen på nært hold. Den gang kunne ikke Monica Hansen si for mye om et kommende bryllup helt ennå.

- Vi har ikke planlagt så mye, vi vet ikke så mye om det. Vi håper jo at vi får gjort det, men vi har vært veldig opptatt den siste tiden. Vi tar en dag av gangen. Og ettersom vi forlovet oss så tidlig vil vi nyte forlovelsen og bli bedre kjent med hverandre. Vi har ikke hastverk, forteller hun til Seher.no.

«Ja, vi elsker Hollywood» ser du på TVNorge onsdager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Mange vil tråkke ham ned