FÅR STØTTE: - Gud så synd det er på henne. Ta pengene og spark han i ræva. Du trenger ham ikke. Han er et svin, sier Anna Anka om Elin Woods forhold til ektemannen Tiger. Foto: All Over Press
FÅR STØTTE: - Gud så synd det er på henne. Ta pengene og spark han i ræva. Du trenger ham ikke. Han er et svin, sier Anna Anka om Elin Woods forhold til ektemannen Tiger. Foto: All Over PressVis mer

- Ta pengene og spark ham i ræva!

Anna Anka mener Elin Woods bør finne seg en annen milliardær...

SEHER.NO: To av Sveriges aller mest profilerte kjendisfruer Anna Anka (38) og Elin Nordegren Woods (29) er begge i hardt vær for tiden – på hver sin kant.

Mens Anna og ektemannen Paul Anka (68) begge tilkalte politiet på samme dag og anklaget hverandre for henholdsvis å trekke pistol og å slå, er Elin Woods midt i gigantskandalen rundt ektemannen Tiger Woods (33) og alle hans elskerinner.

Nå får Elin kjærlighetsråd fra nyseparerte Anna Anka.

- Gud så synd det er på henne. Ta pengene og spark han i ræva. Du trenger ham ikke. Han er et svin, sa Anka på The Voice ifølge Expressen.

Og i kjent Anna Anka stil la hun til følgende:

- Skaff deg en annen millionær! Han er ikke verdig henne. Det finnes så mange milliardærer der ute.

Og om svenske håndtverkere nå skulle falle for fristelsen til å kapre Anna Anka selv, eller Elin Woods for den saks skyld, mener Anka sjansen er liten for det. For på spørsmål fra programlederen om det må være en milliardær, sier hun:

- Ja, det går ikke med en helt vanlig snekker...

Tirsdag uttalte også Anna Anka seg om sin egen skilsmisse. Men hun ville ikke snakke om følelser, eller hva som skjedde mellom de to.

- Jeg elsker å jobbe og det kommer jeg alltid til å gjøre. Jeg behøver ikke Paul Ankas millioner. Han kan beholde dem, jeg skaffer mine egne, sa Hollywood-fruen til Expressen.

Elin Woods på sin side fikk enda et problem i hendene tirsdag, da hennes egen mor, Barbro Holmberg, måtte sykehus etter et illebefinnende. Etter rundt 12 timer på sykehus ble imidlertid Tiger Woods svigermor utskrevet.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Tigers svigermor til sykehus