ÅPENHJERTIG: Téa Leoni sier det kan være vanskelig å eldes med verdighet i filmbyen, men selv har hun sluttet å jage etter ungomskilden. Foto: Xavier Collin/Celebrity Monitor/ All Over Press
ÅPENHJERTIG: Téa Leoni sier det kan være vanskelig å eldes med verdighet i filmbyen, men selv har hun sluttet å jage etter ungomskilden. Foto: Xavier Collin/Celebrity Monitor/ All Over PressVis mer

Téa Leoni om presset om å holde seg ung

TV-stjernen jubler ikke over sitt eget speilbilde.

SEOGHØR.NO: Presset om å holde seg ung er noe alle kvinnelige skuespillere i Hollywood virkelig får kjenne på.

Sistemann ut til å uttale seg om den tøffe kampen for å prøve å tviholde på skjønnheten for ikke å miste jobber til yngre og vakrere stjerneskudd er Téa Leoni (48).

Den «Madam Secretary»-aktuelle skuespilleren nærmer seg 50 år med stormskritt, og innrømmer at hun lenge synes det var vanskelig å føle det konstante presset på kroppen.

- Heldigvis, så har jeg lagt alt det bak meg. Å jage etter ungdommen er en krig jeg aldri kommer til å vinne, forteller hun i et intervju med bladet More, ifølge UsWeeky.com.

Selv om Leoni ikke elsker sitt eget utseende, så er hun likevel komfortabel i sin egen kropp.

- Jeg blir ikke overlykkelig når jeg ser meg selv i speilet, men jeg innser også hvor mye av lykken min som kan forsvinne hvis jeg prøver å forholde meg ung og attraktiv. Og for meg er det en seier og lettelse å være kvitt den byrden.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: På TV-skjermen spiller Tea Leoni og Tim Daly ekteparet Elizabeth Faulkner McCord og Henry McCord i det politiske dramaet Madam Secretary. De skal også ha funnet tonen privat. Her med Morgan Freeman som er en av TV-seriens produsenter. Foto: Nate Beckett/ All Over Press
FORELSKET: På TV-skjermen spiller Tea Leoni og Tim Daly ekteparet Elizabeth Faulkner McCord og Henry McCord i det politiske dramaet Madam Secretary. De skal også ha funnet tonen privat. Her med Morgan Freeman som er en av TV-seriens produsenter. Foto: Nate Beckett/ All Over Press Vis mer

Ny kjæreste

I fjor sommer skilte TV-stjernen seg fra David Duchovny (54) etter et 14 år turbulent ekteskap.

Eksene, som har barna Madelaine West (15) og Kyd Miller (12), har i dag et godt forhold, men Leoni sier at eksmannen fremdeles kan gå henne på nervene.

- Noen ganger ønsker jeg å kverke ham, men slik er det i alle ekte forhold med noen du er glad i.

I høst skal 48-åringen ha forelsket seg på nytt. Denne gang i motspilleren sin, Tim Daly (58), som hun spiller kona til i TV-serien «Madam Secretary».

LES OGSÅ: - Vi har alltid elsket hverandre