Ta bølgen i badeland

Skara Sommarland er blant de mange populære familieparkene som nå har åpnet dørene for solhungrige og badeglade feriegjester.

FOR EKTE TØFFINGER: "Fritt fall" er det enkle navnet på denne attraksjonen, og vi kan love at det går unna!
FOR EKTE TØFFINGER: "Fritt fall" er det enkle navnet på denne attraksjonen, og vi kan love at det går unna! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke kom sommeren for fullt, og familie- og temaparker i inn- og utland ble endelig fylt opp med gjester.

Se og Hør valgte å besøke det populære feriestedet Sommarland utenfor den svenske småbyen Skara, og det var ingen tvil – feriestemningen hadde fullstendig tatt de tre-fire tusen gjestene som hadde funnet veien hit. Lykkelige barn hvinte av fryd i karuseller og vannsklier, fornøyde foreldre slikket sol mens de holdt øye med sine små, og alt smakte av sol, sommer og lykke.

Skara Sommarland er et populært reisemål også for norske barnefamilier. Parken er et eldorado for barn mellom fire og 14 år, som fra ledelsens side er den tydelig definerte målgruppen. Og bortsett fra svensker, er det flest nordmenn som kommer hit. Årets store nyhet er et kjempestort bølgebasseng, altså et stort svømmebasseng, der man hver halvtime vekker til live en kraftig bølge til gjestenes store fornøyelse. Gjett om det er livlig!

- Når vi setter på alarmen som varsler at vi skal slå på bølgen, ser vi to typer gjester, ler parksjef Björn Ericsson. – Den ene kategorien er de som iler til og hopper ut i vannet, den andre er de som skynder seg ut av vannet og i "sikkerhet".

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer