Karl-Anthony Towns:

Syv familie-medlemmer døde

Basketballstjerna har mistet flere familiemedlemmer det siste halve året, inkludert moren.

CORONAVIRUS: Karl-Anthony Towns delte et hjerteskjærende innlegg på sin Instagram-konto om sin corona-syke mor. Video: Instagram Vis mer
Publisert

Det er mange som er enige om at den pågående coronapandemien har pågått for lenge. Bare i USA har det vært 14,7 millioner smittetilfeller, og over 280 000 har mistet livet av viruset.

Viruset har spesielt rammet den mørkhudede befolkningen i USA svært hardt, der afro-amerikanske samfunn har blitt alvorlig påvirket under krisen.

PANDEMI: Året ble snudd på hodet for mange av oss da corona inntraff i mars - deriblant Martine Lunde. Video: Rød Løper/TV 2 Sumo Vis mer

Derfor er det kanskje ikke så overraskende at basketballstjernen Karl-Anthony Towns (25), som spiller for Minnesota Timberwolves i NBA, nå forteller at han har mistet en rekke familiemedlemmer som følge av pandemien. Det gjør det imidlertid ikke mindre trist.

Towns er også kjent for å være i et forhold med skandalestjernen Jordyn Woods (23), best kjent som kvinnen som «ødela» Khloé Kardashians (36) forhold med Tristan Thompson (29).

Mistet sju personer

Det var fredag denne uken at 25-åringen avslørte at han har mistet hele syv personer i familien, inkludert moren, Jaqueline Cruz-Towns, til corona.

- Jeg har vært gjennom mye, og det startet åpenbart med moren min. I går kveld fikk jeg telefonen om at jeg har mistet onkelen min. Det føles som jeg har blitt mer hardhudet og mer ydmyk av livet, uttalte han, ifølge ESPN.

- Jeg har sett mange kister de siste sju månedene. Jeg har mange i min og min mors familie som har fått covid-19. Jeg er den som leter etter svar for å holde dem friske, sa han videre.

- Ville beskytte andre

I mars delte atleten en emosjonell video på Instagram der han fortalte følgerne sine at moren hadde havnet i koma, og at hun derfor var plassert i respirator. 13. april døde hun, 58 år gammel. Basketballstjernens far har også hatt covid-19, men blitt frisk.

Forrige måned publiserte han en 18 minutter lang video på YouTube, der han fortalte om de siste stundene med moren, samt sorgen han har stått i etter hennes død. Fredag forklarte han hvorfor han la ut videoen.

- Jeg prøvde å hindre dem fra å føle på det samme som meg eller å gå gjennom samme situasjon. Det kom fra et sted der jeg ikke ville at folk skulle føle seg så ensomme eller lei seg som jeg var. Jeg lagde videoen for å beskytte andre og holde folk oppdatert, til tross for at jeg visste at det ville kreve det mest emosjonelle av meg noen sinne.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

«Jeg fant deg»

Det var i september at Jordyn og Karl-Anthony ble offisielle på Instagram. Den gang publiserte hun et bilde fra en ferie i Mexico.

«Jeg fant deg, så fant du meg», skrev hun til bildet.

I et intervju med Extra senere den måneden, forklarte Kylie Jenners tidligere bestevenn at hun og basketstjernen hadde vært venner i lang tid.

- Vi har vært venner lenge. Vi kunne naturligvis kjenne oss igjen i hverandre fordi begge mistet en forelder i ung alder. Det var et veldig organisk forhold siden vi hadde vært bestevenner en stund, sa hun den gang.

23-åringen mistet faren, John, til kreft i 2017.

LES OGSÅ: - Det ble som en svulst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer