Jan Tore Kjær:

- Syntes at det var veldig fælt

Forteller åpenhjertig om den vanskelige tiden.

TØFF PERIODE: Kona Anne og datteren Jenny lå hjemme coronasyke da Jan Tore Kjær var på «Farmen kjendis»-innspilling. Her er de avbildet sammen på finalefesten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

TØFF PERIODE: Kona Anne og datteren Jenny lå hjemme coronasyke da Jan Tore Kjær var på «Farmen kjendis»-innspilling. Her er de avbildet sammen på finalefesten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld var det duket for den store finalen i «Farmen kjendis». På Månefisken i Oslo hadde deltakerne samlet seg med kjente og kjære for å avslutte sesongen med en finalefest.

Det var kjendiskokk Trond Moi (53) som vant årets sesong, etter å ha slått ut influenser og TV-profil Sofie Kalstad (25) i en intens og nervepirrende finale.

I anledning finalen tok Se og Hør en prat med Jan Tore Kjær (54), kona Anne (54) og datteren Jenny (21).

- Veldig fælt

Som Se og Hør har omtalt tidligere, fikk Jan Tore en tung telefon hjemmefra bare timer før den mye omtalte hinderløypen. Det førte til at han tapte med vilje, fordi han ville hjem til kona og datteren.

Begge hadde nemlig blitt coronasmittet, og datteren har astma og er i risikogruppen. Det ble dermed vurdert om hun skulle legges inn på sykehus. Oppi det hele var også et nært familiemedlem innlagt.

Nå forteller Anne og Jenny om hvordan det var for dem i dagene det var som verst. Det var nemlig ikke bare-bare å få kontakt.

- Jeg syntes at det var veldig fælt. Jeg savnet han jo før jeg ble syk også, men man blir jo litt redd, ikke sant? Også er det noe med å bare ha mamma der, men så er man vant til at pappa er der og. Det var veldig skummelt, så det var godt å få snakket med han på slutten der, det hjalp ganske mye, sier datteren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.