Skarbø gjør comeback:

Synnøve Skarbø lager TV av depresjonskuren

- Jeg vil si det er drømmejobben.

COMEBACK PÅ TV: Synnøve Skarbø skal hjelpe nordmenn å få orden i hjemmene deres i et nytt ryddeprogram. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør.
COMEBACK PÅ TV: Synnøve Skarbø skal hjelpe nordmenn å få orden i hjemmene deres i et nytt ryddeprogram. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(SEOGHØR.NO): Man blir ikke deprimert av å ha det litt rotete i skapene, men livet blir lettere om det er orden, sier ryddedronning Synnøve Skarbø (46) til Dagbladet.

Skarbø gleder seg til å formidle dette til det norske når hun sammen med en handyman og en interiørstylist skal hjelpe rotekopper i alle varianter, i alle typer relasjoner, i alle typer boliger i et nytt ryddeprogram for Discovery.

Programmet vil komme neste høst en gang.

- Det er et drømmeprogram. Jeg føler jeg er i mitt rette element, det blir utrolig kjekt!

Ble rydde-freak under depresjon

Alt startet da hun ble deprimert etter å ha født sitt første barn, Lydia, for fire år siden. Hun har tidligere uttalt at det var som en «skikkelig kalddusj».

Ifølge Norsk Helseinformatikk er en fødselsdepresjon en tilstand som «kan spenne fra mindre plager til alvorlig depresjon, og den må være tilstede det meste av dagen omtrent hver dag i to uker eller mer for å oppfylle kravene til diagnosen fødselsdepresjon».

Skarbø kom seg etter hvert ut av depresjonen, og har forklart at rydding i stor grad hjalp henne. Det har hun skrevet om i boka «Synnøves System», men var lenge usikker på hva hun skulle dele.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer