Synnøve Skarbø innrømmer Botox-bruk

Programleder Synnøve Skarbø (45) er åpen for å legge seg under kniven.

HAR PRØVD BOTOX: I ukens episode av «En kveld hos Kloppen» forteller programleder Synnøve Skarbø at hun tidligere har fått injisert Botox mot rynker.  Foto: TV 2
HAR PRØVD BOTOX: I ukens episode av «En kveld hos Kloppen» forteller programleder Synnøve Skarbø at hun tidligere har fått injisert Botox mot rynker. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I kveldens episode av «En kveld hos Kloppen» på TV 2 er programleder Synnøve Skarbø gjest, sammen med rapper Thomas «Fingern» Gullestad (35) og artist Bertine Zetlitz (41).

Skarbø har vært kjent som programleder på TVNorge, og har de siste årene jobbet som frilansjournalist.

Sunnmøringen fikk datteren Lydia sammen med Per-Øyvind Skaarnes i 2012.

Vil ha et «løft»

I kveldens program kommer programleder Solveig Kloppen inn på temaet utseende, og spør Skarbø om hun kunne gjort noe med utseendet sitt.

- Ja, ja, ja, det kunne jeg lett ha gjort, kommer det kontant fra 45-åringen.

- Det tror jeg ganske bestemt at jeg kommer til å gjøre - når tiden er inne. Jeg tror at det blir et løft, sier hun og holder hendene mot fjeset, til høylytte protester fra Gullestad, som gir uttrykk for at han synes kvinner skal eldes på naturlig vis.

- Du er så pen, konstaterer han, til følgende respons fra Skarbø:

- Nå, ja.

Saken fortsetter under bildet.

UKENS GJESTER: Synnøve Skarbø, Thomas «Fingern» Gullestad og Bertine Zetlitz besøker programleder og vertinne Solveig Kloppen i ukens episode av «En kveld hos Kloppen» på TV 2.  Foto: Agnete Brun/ TV 2
UKENS GJESTER: Synnøve Skarbø, Thomas «Fingern» Gullestad og Bertine Zetlitz besøker programleder og vertinne Solveig Kloppen i ukens episode av «En kveld hos Kloppen» på TV 2. Foto: Agnete Brun/ TV 2 Vis mer

- Har hatt Botox

Kloppen spør videre om Skarbø har prøvd «noe» allerede, og da svarer Skarbø at hun ikke har gjennomført plastisk kirurgi, men at hun har fått strammet fjeset på annet vis.

- Jeg har hatt Botox der, sier hun og peker på et punkt midt mellom øyenbrynene.

Dagbladet har vært i kontakt med Synnøve Skarbø, som ikke ønsker å kommentere saken.

Skarbø er langt fra den eneste kjendisen som innrømmer Botox-bruk.

Både nordmenn som Jan Thomas, Dorthe Skappel og Mari Maurstad, samt internasjonale stjerner som Nicole Kidman og Kelly Ripa, har fortalt at de har fått injisert nervegiften.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: - Livet har aldri vært større og skjørere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer