UNGKAREN: Mandag var det premiere på "Ungkaren 20 vs. 40". På premierefesten innrømmet Stig at han hadde funnet en kjæreste blant jentene. Foto: TVNorge
UNGKAREN: Mandag var det premiere på "Ungkaren 20 vs. 40". På premierefesten innrømmet Stig at han hadde funnet en kjæreste blant jentene. Foto: TVNorgeVis mer

- Synnøve er ei flott dame

Nå håper årets TV-ungkar at han finner kjærligheten blant 15 flotte damer.

SEHER.NO: I forrige uke ble det kjent at "Spotlight"-programleder Synnøve Skarbø (37) har datet årets TV-ungkar, Stig Kjos (31).

Det ble aldri noe romantikk mellom de to, men "Ungkaren" og programlederen er fortsatt gode venner.

- Vi datet en liten periode, men det hele endte med at vi ble gode venner. Synnøve er ei flott dame, sier Kjos til Her og Nå.

Stig har nå vært singel i nærmere to år, og da han møtte Synnøve hadde han nettopp lagt et 11 års langt forhold bak seg - noe Stig tror kan ha vært årsaken til at det ikke funket mellom han og Synnøve.

- Jeg hadde nettopp avsluttet et lengre forhold da vi møttes, så det var nok en av grunnene til at vi endte opp som bare gode venner, forteller han.

Han innrømmer at bruddet med eksen var tøft.

- Jeg var sammen med drømmedama, og jeg var lei meg lenge etter bruddet. Men nå har jeg kommet over det.

Nå håper kjekkasen fra Jessheim igjen å finne drømmedama. Og mandag var det premiere på "Ungkaren 20 vs. 40" på TVNorge. Og det var en spent "Ungkar" Seher.no møtte på festen.

- Jeg vet at jeg ødelegger mye - både for meg selv og for kanalen - hvis jeg skulle røpe meg i kveld. Og dersom det skulle skje at jeg kysser en jente - da får jeg bare kysse alle etterpå, lo Stig til Seher.no.

LES OGSÅ: - Her er det mange bitre jenter