Synger som en engel

Idol-Tone fikk jobben da Jonas Fjeld skulle spille inn "Engler i snøen" på nytt.

RUSTEN HERRE: Publikum går aldri lei av "Engler i sneen", som Jonas Fjelds "To rustne herrer"-kollega Ole Paus skrev for ham. Foto: Se og Hør, Morten Krogh
RUSTEN HERRE: Publikum går aldri lei av "Engler i sneen", som Jonas Fjelds "To rustne herrer"-kollega Ole Paus skrev for ham. Foto: Se og Hør, Morten Krogh Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Synger sammen!

Tone Damli Aaberge (18) - som var to år gammel da Fjeld (54) ga ut den eviggrønne låten i 1990 - føler seg beæret over å få være med på duetten.

- Den låten har jeg hørt mye i oppveksten. Jeg var ikke gamle jenta da pappa spilte den på piano og jeg sang, sier hun til Dagbladet.

Den tidligere Idol-finalisten vil imidlertid ikke røpe noe om hvor mye nyinnspillingen - som etter planen skal være med på en samleplate i høst - skiller seg fra originalutgaven.

Fjeld og Aaberge vil fremføre låten sammen på TV2-programmet "Avspark lørdag" førstkommende lørdag. På originalversjonen er Lynni Treekrem med på duetten.

Jonas Fjeld - som har gitt ut 28 plater - er imponert over sin unge partner.

- Det er imponerende at hun kan gå så dypt og ha så fin kontroll over stemmen. Tone synger den jævlig bra, skryter han.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer