SEXY: Linnis forrige låt, en coverversjon av Destiny`s Childs "Sruvivor" fikk mye oppmerksomhet, blant annet på grunn av den veldig sexy musikkvideoen.  Foto: Fra musikkvideoen
SEXY: Linnis forrige låt, en coverversjon av Destiny`s Childs "Sruvivor" fikk mye oppmerksomhet, blant annet på grunn av den veldig sexy musikkvideoen. Foto: Fra musikkvideoenVis mer

Synger om kjendisstatus

Linni Meister kommer med ny singel.

SEHER.NO: Glamourmodell Linni Meisters (21) nye singel skal nå være ferdiginnspilt og klar for lansering i februar/mars.


Ifølge hennes manager Christer Falck blir "Where`s my limo at" en låt som det garantert svinger av.


- Det er en tradisjonell R`n`B låt litt ala Timbaland som handler om det å være kjendis, sier Falck til Seher.no.


Og Linni selv sier det er en sang med mye ironi.


- Ja, den handler jo om det å være kjendis, og er veldig ironisk i forhold til det. Den sier liksom at det gjelder å holde hodet løftet uansett, sier Linni til Seher.


Linnis utgave av Destiny`s Child låten "Survivor", som ble lansert i forbindelse med hennes "Robinson"-deltagelse i høst, skapte stor oppstandelse.


Ikke bare fordi Linni selv innrømmet at hun høres ut som en "smurf på helium" når hun synger, men mest på grunn av den übersexy videoen der man ser Linni sprade rundt på en øde øy iført en minimal bikini.

- Jeg vet jeg høres ut som en smurf som går på helium. Så nå sier jeg til vennene mine at hvis ikke de gjør som jeg sier så synger jeg!, har Linni tidligere sagt til Seher.no


Og Christer Falck lover at det vil komme en ny, sexy video til "Where`s my limo at".


- Vi jobber med saken nå, men det tar tid. Vi regner med at låten vil slippes i mars, rundt slutten av måneden kanskje, og så vil en video komme litt etter det, sier han.


Linni Meister, Timbaland-pregede beats og sexy video- kan dette bli en ny hit ? Si din mening i avstemningen til høyre!


Se Linni i "Survivor"-videoen nedenfor:LES OGSÅ:- Smertehelvete for Linni

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.