Synger om forholdet i MGP

- Han synes dette er helt topp, sier den MGP-klare artisten Isabel Ødegård om forloveden Christian Skolmen.

LYKKELIGE: Isabel Ødegård trer ut av skyggen til sin skuespiller-kjæreste Christian Skolmen når hun lørdag entrer MGP-scenen i Larvik med låta «I've Got You». Foto: SCANPIX
LYKKELIGE: Isabel Ødegård trer ut av skyggen til sin skuespiller-kjæreste Christian Skolmen når hun lørdag entrer MGP-scenen i Larvik med låta «I've Got You». Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den anerkjente modellen Isabel Ødegård (35) har fram til nå vært mest kjent som skuespiller Christian Skolmens vakre kjæreste. Nå trer hun ut av skyggen og går selv inn i rampelyset når hun lørdag deltar i MGP med låta «I've Got You».


- Låta sier litt om hvor jeg er akkurat nå i livet mitt. Det er en kjærlighetslåt. Den handler om at jeg er fornøyd og har funnet den rette, sier Isabel til Seher.no.

Ødegård har sunget hele livet, men når hun nå skal debutere på en stor scene, er det viktig for henne å gjøre en kjærlighetslåt. Og Isabel forteller at den nokså mediesky forloveden Christian setter pris på hennes offentlige kjærlighetserklæring.


- Han synes dette er helt topp og gleder seg veldig på mine vegne. Vi fokuserer på at jeg skal få gjøre noe som jeg har drømt om veldig lenge, så vi bare gleder oss, sier skjønnheten til Seher.no.

Isabel Ødegård og Christian Skolmen har vært kjærester i cirka fire år, og i dag er paret forlovet og har en 2 år gammel sønn sammen. Til Se og Hør forteller MGP-artisten at de to møttes gjennom felles kjente i Oslo.


- Jeg tror vi begge bare fikk en kjemi med en gang, sier Narvik-jenta, som også er mor til en 12 år gammel datter fra et tidligere forhold.


MGP-låta «I've Got You» er skrevet av den velkjente artisten Thom Hell, og samarbeidet kom til etter at Thom og kjæresten i fjor satt hjemme hos Isabel og Christian og så MGP på TV.


- Jeg spurte om han kunne være så snill å skrive en låt til meg. Han sa ja, og så endte det opp med at vi er med på MGP året etter, sier Isabel til Seher.no.

Middagen i leiligheten til Christian og Isabel endte ikke bare ikke MGP-samarbeid. I dag bor nemlig Thom Hell og kjæresten i leiligheten.

- Det var sånn at de satt i den leiligheten og syntes den var så fin. Ylva, kjæresten til Thom satt og tullet med at «Skal de ikke snart gå hjem snart, så vi kan være alene i vår leilighet». Vi skulle kjøpe ny leilighet, og hadde lyst til at de skulle overta den, så nå er vi naboer, sier Isabel til Seher.no.

Og når de to gode naboene stiller med låt under lørdagens MGP i Larvik, er det et stort skritt å ta for den erfarne modellen å entre scenen foran en million nordmenn.


- Jeg tenker at det kommer til å bli en opplevelse som tar helt av. Det er noe veldig annerledes enn å være modell, men jeg gleder meg. Jeg tror det blir en opplevelse jeg kan leve lenge på, sier Ødegård.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå har de forlovet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer