- Synger nok ikke «Touch Me» når jeg er 70

30 år skiller bildene, men Samantha Fox ser fortsatt foxy ut.

FORTSATT FOXY: Det er utrolig nok hele 30 år mellom disse bildene ble tatt av Samantha Fox Foto: All Over/ www.samanthafox.com
FORTSATT FOXY: Det er utrolig nok hele 30 år mellom disse bildene ble tatt av Samantha Fox Foto: All Over/ www.samanthafox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Samantha Fox (47) var selve drømmedama på 80-tallet - og ser fortsatt unektelig bra ut.

Lørdag 26. april står den britiske sex-bomben på scenen sammen med en rekke superstjerner fra 80-tallet på «We Love the 80's»-festen på Telenor Arena.

Den sjarmerende stjernen lover et pirrende show for sine kjære, norske fans - mens hun fortsatt føler seg sexy.

- Jeg kommer neppe til å synge «Touch Me»  når jeg er 70 år gammel. Med mindre jeg virkelig trener og spiser sunt. Kanskje jeg blir som Cher og Tina Turner. Så gjenstår det å se om noen faktisk vil ta på meg når jeg er 70, sier Fox lattermildt til Se og Hør.

Den blide solstrålen begynte karrieren som puppemodell allerede som 16-åring i 1983. Tre år senere ble hun verdensstjerne over natten med - nettopp - singelen «Touch Me».

På den tiden var hun kjent som en av de drøyeste stjernene som spilte mye på sex. Men hun innrømmer at tidene virkelig har forandret seg.

- Da jeg begynte i 1986 var det vanskelig for kvinner å vise sin seksualitet fritt og være komfortabel med det. Nå ser du artister som Miley Cyrus, Rihanna og Lady Gaga … Ting har forandret seg så mye siden 80-tallet, bedyrer Fox.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer