Synger med halspastill i BH'en

- Vanligvis så har jeg den i lomma, men nå har jeg ikke bukse med lommer, så jeg har faktisk en liten Dekadin i BH'en...

OVERTROISK? Til Radio Norge forteller MGP-aktuelle Venke Knutson at hun alltid må ha en halspastill i lomma når hun synger. Foto: Anders Myhren, Seher.no
OVERTROISK? Til Radio Norge forteller MGP-aktuelle Venke Knutson at hun alltid må ha en halspastill i lomma når hun synger. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Vente Knutson (31) stoler ikke bare på låten og stemmen under MGP-finalen lørdag kveld. Til Radio Norge forteller nemlig sørlandsjenta at hun alltid må ha med seg en halspastill i lomma når hun opptrer.

Lørdag byr det imidlertid på en litt spesiell utfordring, ettersom hun skal stille i en kjole uten lommer.

- Vanligvis så har jeg den i lomma, men nå har jeg ikke bukse med lommer, så jeg har faktisk en liten Dekadin i BH'en. Også tenker jeg sånn 'Åh, så utrolig teit' for jeg kommer aldri til å stoppe og si 'hold'an, jeg må hente pastillen min fra BH'en og putte den i munnen'. Men det er noe med at jeg alltid har med meg en halspastill når jeg skal synge, innrømmet hun til "Norgesmagasinet" på Radio Norge i går.

Den flotte småbarnsmoren er et populært søkeobjekt på internett for tiden, og denne uken toppet hun i tillegg Se og Hørs undersøkelse, der bladet har spurt 100 mennesker på gaten i Oslo om hva de synes om lørdagens MGP-finalister.

Resultatet er godt nytt for Knutson, som er de spurtes klare favoritt når det kommer det romantiske. Skjønnheten fra sørlandet tar nemlig en knepen seier i kategorien "Hvem ville du gått på date med?", med hele 26 prosent av stemmene, og topper i tillegg listen over MGP-finalens mest sexy artist.


Slik er rekkefølgen på låtene under den norske MGP-finalen:

1. A1 - Don't Want To Lose You Again
2. Maria Haukaas Storeng - Make My Day
3. Venke Knutson - Jealous Cause I Love You
4. Bjørn Johan Muri - Yes Man
5. Maria Arredondo - The Touch
6. Alexander Stenerud - Give It To Me
7. Didrik Solli-Tangen - My Heart Is Yours
8. Keep of Kalessin - The Dragontower

Finalen i årets melodi Grand Prix ser du på NRK klokken 19.55.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi glemte at kameraene var det


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer