- Synger julesanger for Billie hver dag

Tone tester låtene til sin nye plate på sin lille datter.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I juni ble det kjent at artisten Tone Damli (26) jobber med en juleplate i samarbeid med Espen Lind.

Til Seoghør.no avslører Tone at hun kombinerer innspillingen med jobben som «Idol»-dommer og å ta seg av datteren Billie (4 mnd.).

Det fører blant annet til at hun har sunget mange av de aktuelle julesangene for datteren.

MATCHENDE KJOLER: Tone Damli og datteren Billie hadde på seg matchende paljettkjoler fra designeren Tina Steffenakk Hermansen, da de tidligere i sommer deltok i bryllupet til Tones søster Tale. Foto: Se og Hør
MATCHENDE KJOLER: Tone Damli og datteren Billie hadde på seg matchende paljettkjoler fra designeren Tina Steffenakk Hermansen, da de tidligere i sommer deltok i bryllupet til Tones søster Tale. Foto: Se og Hør Vis mer

- Jeg synger for henne hver eneste kveld. Jeg har drevet og spilt inn juleplate i sommer, så jeg har øvd meg på babyen for å lære meg tekst og sånn. Her går det i julemusikk.

- Hva er favorittlåten hennes?

- Jeg kan ikke avsløre hvilke låter jeg jobber med. Men hun har en favoritt, sier Tone med et smil.

- Funker ikke med «Mikkel Rev» lenger

Hennes dommerkollega Kurt Nilsen (35), som har tre barn på 18, 15 og ni år, sier han sang for barna før, men ikke nå lenger.

- Jeg sang før, men nå de blitt så store. Den ene er jo 18 år. Da funker det ikke med «Mikkel Rev» lenger, sier han og ler.

I juli hadde Tone med seg datteren i bryllupet til sin søster Tale.

Kom i matchende kjoler

Den populære artisten hadde valgt å kle seg selv og datteren i matchende paljettkjoler.

– Mor og datters kjoler er sydd av samme stoff, med håndbroderte paljetter og krystaller. Det er unike, eksklusive kjoler spesiallaget til anledningen.

- Tone har ikke vært involvert i designet, men hun har selvfølgelig kommet med sine meninger, sa moteskaperen Tina Steffenakk Hermansen, som stod bak antrekket, til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Tone strålte på søsterens store dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer