Synger i eget bryllup

Skuespilleren Nicole Kidman skal opptre i sitt eget bryllup.

HER SKAL DET SKJE: Det jobbes døgnet rundt med å forberede årets bryllup i Australia. Foto: SCANPIX/AP
HER SKAL DET SKJE: Det jobbes døgnet rundt med å forberede årets bryllup i Australia. Foto: SCANPIX/AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Synger ut - til ektemannens pris!


Nicole Kidman (39) er ikke bare filmstjerne, hun er flink til å synge også! Sammen med Robbie Williams fikk hun en stor hit med Sinatra-låten "Something Stupid". Hun sang også i Oscarfilmen Moulin Rouge! - sammen med Ewan McGregor.


Nå gjentar hun suksessen - i sitt eget bryllup. Sammen med kjekke Ewan McGregor skal hun synge den flørtende duetten "Come What May" når hun gifter seg - akkurat som hun gjorde i filmen. Det skriver nyhetsbyrået Bang.


Nicole Kidman gifter seg med countrysangeren Keith Urban (38) i helgen. Celebre gjester er fløyet inn fra hele verden, og utdrikningslaget var torsdag kveld. Søsteren Antonia arrangerte gildet, der blant andre Naomi Watts var med på feiringen.


Bryllupet skal stå i Cardinal Cerretti Memorial Chapel i Sydney.


- Jeg føler at de to har gode sjanser. Jeg må stole på deres modenhet og kjennskap til hverandre, sier den katolske presten Paul Coleman til Reuters.


Brudekjolen er kanskje det som vil ta pusten fra de fleste i selskapet. Prisen er svimlende  350.000 kroner - og den skal være spesialsydd hos designeren Balenciaga


Kaken er nesten for dyr til å spise. Ti tusen kroner koster herligheten. I tillegg brukes det enorme summer på å pynte kirken og lokalene med hvite orkideer.


Gjestene er blitt bedt om å bidra til veldedige organisasjoner isteden for å gi gaver til brudeparet. Dagen etter bryllupet arrangerer foreldrene til Nicole Kidman grillfest hvor alle er invitert. I australsk tradisjon blir dette "nachspielet" feiret i grilldress...


Australias svar på Jamie Oliver, Luke Mangan, skal lage maten.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer