SPILTE SAMMEN: Det forelskede paret var motspillere i filmen "Northern Lights", som ble publisert våren 2009. LeAnn var da fremdeles gift med Dean Sheremet. Foto: Stella Pictures
SPILTE SAMMEN: Det forelskede paret var motspillere i filmen "Northern Lights", som ble publisert våren 2009. LeAnn var da fremdeles gift med Dean Sheremet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Synger hun om eget utroskap?

LeAnn Rimes var utro, og nå har affæren blitt en sang, hevder kilder.

Publisert
SEHER.NO: Sangeren LeAnn Rimes, innledet et forhold til CSI-skuespiller Eddie Cibrian (36), samtidig som hun var gift med Dean Sheremet (29).

27-åringen fremførte nylig en helt ny tittelløs sang på Sundance Film Festival, om hvordan hun knuste eksmannens hjerte, avslører UsMagazine.com

- Denne sangen får meg til å gråte. Den handler om kjærlighet, advarte hun publikum.

Sangen inneholder blant annet teksten:
"What have I done? I broke the heart of the sweetest man. What have I done? I broke the heart of the only man who's ever loved me. Who have I become? I hope you find someone new, someone who deserves you."

En kilde sier til UsMagazine at Rimes skrev sangen i samme periode som hun var utro, og at sangen helt klart handler om eksen.

- Den var skrevet for flere år siden, før hendelsen med Dean og utroskapet. Men jeg forstår at man kan tolke det slik, sier en annen kilde. 

I løpet av mandagens konsert, var sangeren mer snakkesalig når det kom til å forklare bakgrunnen for sangen "God Takes Care of Your Kind". 
         
- Da en venninne skilte seg for tre år siden, ble eksmannen plutselig en skikkelig drittsekk, og vi hadde mest lyst til å drepe han, sa hun til de frammøtte.

- Alle har opplevd å ha kjærlighetssorg og ønsket hevn. Noen ganger setter man seg ned med et glass vin og prater om problemet, men denne sanger dedikerer jeg til alle som er hevngjerrige, forkynte Country-stjernen.

Rimes og Sheremet, skilte seg i desember. Paret som ble gift i 2002, separerte seg i juli i fjor. Cebrian er for øyeblikket midt i en skilsmisse med kona Brandi Glanville, som han har to barn med.

Etter at skilsmissen var et faktum for begge parte, har Rimes og Cibrian gått ut offentlig med forholdet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: Trener for å redde ekteskapet
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer