Synger for sin døde venn

Kjendisene kommer i store strømmer når Jan Werner Danielsen i dag bisettes.

GODE VENNER: Søstrene Maria og Camilla Trøen var Jan Werners kordamer, og de synger i bisettelsen. Foto: Se og Hør
GODE VENNER: Søstrene Maria og Camilla Trøen var Jan Werners kordamer, og de synger i bisettelsen. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kondolansene har kommet fra fjern og nær etter at folkekjære Jan Werner Danielsen ble funnet død fredag 29. september.

I dag skal artisten bisettes - først med seremoni i Uranienborg kirke i Oslo - før den private jordfestelsen finner sted ved Sand kirke i Nord-Odal. Det er ventet et stort oppbud av kjendiser som vil ta et siste farvel med en god venn og kollega. Jan Werner døde bare 30 år gammel.

SLIK HUSKER VI JAN WERNER: Se bildespesial!

Se og Hør har fått vite deler av programmet for bisettelsen. Etter det vi erfarer vil noen av artistvennene opptre, blant annet skal Ole Edvard Antonsen avslutte det hele. I tillegg skal Jan Werners egne kordamer - søstrene Maria og Camilla Trøen synge.

Blant artistene som kommer i kirken er  Elisabeth Andreassen, Tommy Steine, Øivind Blunck, Guri Schanke, Trond Myhre, Rolf Løvland, Kåre Conradi, Marian Aas-Hansen.

Etter seremonien i Uranienborg kirke blir kisten med Jan Werner ført til Nord-Odal hvor den nærmeste familien tar farvel ved graven. Samtidig drar kjendiser og kolleger fra bransjen til en minnestund på Smuget i Oslo.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer