MUSIKALSK FAMILIE: Evelina (13) spiller Pippi Langstrømpe på Christiania Theater fra 15. august. Her under en opptreden på «Allsang på grensen» tidligere i sommer. Foto: Andreas Fadum
MUSIKALSK FAMILIE: Evelina (13) spiller Pippi Langstrømpe på Christiania Theater fra 15. august. Her under en opptreden på «Allsang på grensen» tidligere i sommer. Foto: Andreas FadumVis mer

Synger for barnet i mammas mage

- Jeg gleder meg utrolig mye til hun kommer, sier Katrine Moholts datter Evelina.

SEOGHØR.NO: Når TV 2s gravide programleder Katrine Moholt (39) står på scenen på «Allsang på grensen», sitter datteren Evelina (13) og ektemannen Snorre Harstad (42) alltid blant publikum.

Familien elsker musikk og sørger for at også babyen i morens mage får en daglig dose sang.

- Vi synger masse for barnet i magen, både her på Allsang og hjemme. Jeg gleder meg utrolig mye til hun kommer. Det blir så fint å holde og bli kjent med henne, sier Evelina til Se og Hør.

Sist uke sto hun på «Allsang»-scenen med et nummer fra forestillingen Pippi Langstrømpe, som har premiere neste måned. Den talentfulle 13-åringen har hatt flere store roller som skuespiller og drømmer om en framtid på scenen.

- Jeg er glad i å synge, danse og spille skuespill så vil gjerne bli musikalartist.

Katrine var tydelig stolt av datteren etter opptredenen:

- Det var veldig hyggelig å se Evelina på scenen. Det blir en flott forestilling så det er morsomt å ha de med på Allsang, smiler programlederen.

15. august er det premiere på Pippi Langstrømpe på Christiania Theater, og kort tid etter får Evelina lillesøster. Ting tyder allerede på at det er en musikalsk baby.

- Babyen var veldig begeistret da Jamie Cullum opptrådte for noen uker siden. Hun sparket ekstra mye da, forteller Katrine til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Vi kunne ikke vært lykkeligere