Synger duett med Jacko

Norgesvennene i Westlife vil synge med Michael Jackson. Han er absolutt med på notene...

Publisert
Sist oppdatert

Klar for mer ballade!


Gutta i Westlife drømmer om en duett med Michael Jackson (47), og det ser ut til at de får lokket superstjernen ut av skapet. Han bor nå i selvvalgt eksil i Bahrain, men har allerede hatt møter med Westlife-gjengen.


- Ideen om å gi ut en single med Michael kom fra vår manager, og han har gjennomført møter med Jacksons folk. Det er femti prosent sjanse for at vi får det til, sier Shane Filan i boybandet.


- Det hadde vært så kult, vi er alle store fans av Michael, la han til i et intervju med den britiske avisa Daily Mail.


Han forklarer at de trolig vil velge en ballade for duetten med Michael, og at de også har andre store navn i kikkerten. For eksempel Lionel Richie og Julio Iglesias.


Westlife hadde et turbulent år i fjor. Først forlot Brian McFadden bandet, og det var stor tvil om Westlife ville overleve. Så fikk de enorm suksess med sitt nye album, ikke minst hjulpet av Rolf Løvland-låten "You Raise Me Up" - som har toppet hitlistene i hele Europa.


- 2005 ble et fenomenalt år. Hvis vi bare får de rette låtene kan vi fortsette til evig tid, sier Nicki Byrne til Daily Mail.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer