Synger de bedre enn Justin Bieber?

«Sommerstjerner»-debutantene hyller sitt pop-idol. Se video!

STORE JUSTIN BEIBER-FANS: Nå håper Marthe Svarteberg (16), Stine Solvang (15) og Julie Bergan (16) i gruppa «DM-revolution» på å gå følge i idolets musikk-fotspor, ved å gå til topps i «Se og Hørs Sommerstjerner». Foto: Anders Myhren, Seher.no
STORE JUSTIN BEIBER-FANS: Nå håper Marthe Svarteberg (16), Stine Solvang (15) og Julie Bergan (16) i gruppa «DM-revolution» på å gå følge i idolets musikk-fotspor, ved å gå til topps i «Se og Hørs Sommerstjerner». Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer
Se DM-revolution synge Justin Bieber-låta «Baby» i videoen nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Den amerikanske pop-sensasjonen Justin Bieber har fått millioner av fans etter at han ble oppdaget via video-nettstedet YouTube i 2008, og senere toppet hitlister over hele verden med låten «Baby».

Tre av 16-åringens største fans er jentene i gruppa «DM-revolution», som fra mandag skal kjempe om en plass i finalen - og muligheten til å vinne platekontrakt - i konkurransen «Se og Hørs Sommerstjerner».

- Vi er store fans av Justin Bieber. Det er en drøm å stå på scenen med ham en gang. Det hadde vært veldig morsomt, sier band-medlemmene Marthe Svarteberg (16), Stine Solvang (15) og Julie Bergan (16) til Seher.no, før de synger en versjon av idolets mest kjente låt.

Den beste fra hver av de fem semifinalene går videre til superfinalen, hvor de konkurrerer om å bli Se og Hørs Sommerstjerne.

Førstepremien er innspilling av to låter i studioet til tidligere Idol-dommer Ole Evenrud, og utgivelse på Sony Music, med mulighet for full platekontrakt. Førstepremien består i tillegg av en reise for hele familien til Brasil.

Se DM-revolution synge Justin Bieber-låta «Baby» i videoen nederst i artikkelen!

Les mer på sommerstjerner.no

Her er deltakerne i semifinale B (klikk på  lenken for å se deres innsendte videobidrag):


Tone Østensen (28) fra Ålesund
Magnus Brannan Hovde (11 1/2) fra Nittedal/Hagan
DM revolution. Julie(16) og Marte(16) fra Skien og Stine (15) fra Oslo
Idun Forfang (13) fra Asker
Susanna Wolfgramm ( 14) fra Lillestrøm

Her kan du opplevle «Sommerstjerner» semifinale B:

19. juli, Kl 1100, Holmsbu, Rødtangen Camping
19. juli, Kl 1800, Drammen, Bragernes Torg
20. juli, Kl 1100, Tønsberg, Skallevold camping 
20. juli, Kl 1800, Sandefjord, Vøra Camping
21. juli, Kl 1100, Stavern, Anvikstranda camping
21. juli, Kl 1800, Stavern, Lydhusstranda

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nå blir jeg vel slemme-Sandra[obj:media:8754]