Synge kan de ikke...

Men Victoria's Secret-modellenes nye julevideo er likevel blitt en nett-hit. Se hvorfor!

SEXY NISSE-VIDEO: Undertøysmerket Victoria's Secret har valgt en humoristisk vri på sin julevideo, med sine modeller i hovedrollen. Foto: Fra videoen
SEXY NISSE-VIDEO: Undertøysmerket Victoria's Secret har valgt en humoristisk vri på sin julevideo, med sine modeller i hovedrollen. Foto: Fra videoen Vis mer
Se videoen nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO:
Mange artister benytter adventstiden til å komme med julesingler, og nå har også Victoria's Secret-modellene Miranda Kerr, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Lindsay Ellingson and Erin Heatherton benyttet anledningen til å lage en musikkvideo til sangen «Deck The Halls».

Men det er nok ikke først og fremst undertøysmodellenes musikalske talent som har ført til at over fire millioner har sett videoen deres på nettstedet Youtube i løpet av få dager.

Kvinnene er nemlig iført svært minimale nissekostymer, mens de synger etter beste evne, og uten forsøk på å gjøre stemmene bedre ved hjelp av profesjonell lydmiksing.

Modellene spøker også foran kamera.

Australske Miranda Kerr - som er gift med «Ringenes Herre»-stjernen Orlando Bloom - sier blant annet «Vi synger ikke denne «Down Under», vi synger «Santa Baby»».

Se videoen nederst i artikkelen!LES OGSÅ: - Det gjorde meg nervøs