EN GANG VAR DE LYKKELIGE: Christie og eksmann Peter er nå i bitter skilsmissestrid.  Foto: All Over Press
EN GANG VAR DE LYKKELIGE: Christie og eksmann Peter er nå i bitter skilsmissestrid. Foto: All Over PressVis mer

Synes synd på elskerinnen

- Jeg tilgir henne helt, sier bedratte Christie Brinkley.

SEHER.NO: Skilsmisse-saken fra Peter Cook er i ferd med å bli en svært ufin affære, men tidligere supermodell Christie Brinkley (54) nå "slått seg til ro" med sidespranget eksmannen hadde før de ble skilt.

Etter en lang dag i retten tidligere denne uken, uttalte Brinkley at hun vil at eksmannens tenåringselskerinne - Diana Bianchi (21) - skal vite at hun tilgir henne for alt hun har gjort, skriver People.

Brinkley fikk vite om ektemannens utroskap i 2006 av Dianas stefar. Brinkleys ektemann hadde blitt kjent med Bianchi etter at hun begynte å jobbe i hans arkitektfirma. Kort tid etter havnet Cook i sengen med den daværende 18-åringen.

- Jeg vil bare si etter to dager her i retten at jeg ikke klarer å la vær å tenke på Diana Bianchi, og jeg vil at hun og hennes familie skal vite at jeg føler med dem. Jeg tilgir henne helt, hun ble manipulert, sa Brinkley nylig.

Ifølge flere kilder skal Bianchi ha svart med å unnskylde seg ovenfor Brinkleys datter, Alexa Joel (20), utenfor rettssalen.

- Jeg er utrolig lei meg for all smerten jeg har forårsaket deg og din familie, sa Bianchi.

De to skal deretter ha gitt hverandre en klem mens Alexa sa "vi har vært gjennom mye".

Skilsmissesaken starter opp igjen førstkommende mandag, og da ventes det at hovedfokus i saken vil legges på omsorgsretten til parets to barn Sailor (10) og Jack (13).

Barna skal foreløpig ikke vitne.

Tidligere har Brinkley forsøkt å få skilsmisserettssaken offentliggjort for å avsløre Cooks utroskap, men på grunn av barna vil oppgjøret mest sannsynlig holdes privat.

LES OGSÅ: - Vil offentliggjøre skilsmissen