- Synes synd på de mødrene som legger skylden på meg

Tone Damli slår tilbake mot de som mener hun er et dårlig forbilde.

FNISER AV HENVENDELSENE: - Men jeg må nesten bare fnise litt av det, sier Tone Damli Aaberge om brevene hun får.  Foto: Stella Pictures
FNISER AV HENVENDELSENE: - Men jeg må nesten bare fnise litt av det, sier Tone Damli Aaberge om brevene hun får. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I et intervju med gratismagasinet Mot, svarer Tone Damli (24) på kritikken hun fikk for sin siste musikkvideo «Look Back». Hun hevder hun gjør en god jobb som forbilde for unge jenter.

- Det ligger ikke naturlig for meg å stå naken foran folk. og spesielt ikke foran et kamera. Men jeg syns det er kult å bryte grenser. Hvis jeg i tillegg kan skape debatt er det helt supert. Jeg tror det er en debatt som hele Norge har litt godt av, sier hun.

Hun sier folk anklager henne for at ungjenter på 12 år slutter å spise sjokolade og begynner å spise p-piller. Deriblant får hun sinte henvendelser fra «rødstrømper».

- Jeg leser det de skriver til meg. Men jeg må nesten bare fnise litt av det. Jeg syns det er veldig synd på de mødrene som legger skylden over på meg. Kanskje de kan starte med å gå litt i seg selv?

Damli fronter blant annet en ny kolleksjon av treningsklær fra Bavac, som du kunne lese om i Se Og Hør forrige uke.

- Jeg tenker over det jeg gjør, spesielt i forhold til yngre folk. Jeg føler jeg er et sunt forbilde og det er det jeg har lyst til å være. Personlig  føler jeg at jeg lykkes, sier hun i magasinet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tone Damli blir programleder.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer