- Synes selv jeg er blitt bedre av å bli mamma

Håndballspiller Anja Edin hyller mammarollen.

MØDRE: Gro Hammerseng og Anja Edin med sønnen Mio. 2. februar fyller han ett år. Foto: Werner Juvik / Se og Hør
MØDRE: Gro Hammerseng og Anja Edin med sønnen Mio. 2. februar fyller han ett år. Foto: Werner Juvik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I begynnelsen av februar er det ett år siden håndballspillerparet Gro Hammerseng (32) og Anja Edin (29) ble foreldre til lille Mio. Til VG Sporten forteller de at det å bli mødre har gjort noe med dem.

- Jeg vet jo ikke om jeg har blitt sterkere, men jeg føler meg veldig klar for å møte de beste lagene nå. Tiden som gravid gjorde at jeg ble kvitt en del av problemene jeg hadde med et kne og en hæl, forteller hun til avisen.

Selv om det var Hammerseng som bar frem barnet, føler også Edin at mammarollen har forandret henne som håndballspiller.

- Jeg synes selv at jeg har blitt bedre av å bli mamma. Mye mer strukturert med tanke på håndballen. Når jeg er på trening skrur jeg virkelig på knappen, og så må jeg tenke på helt andre ting hjemme, forklarer Edin.

Håndball-kollega Heidi Løke (20), som like før jul gjorde det slutt med trener Karl-Erik Bøhn (47), hevder at også hun kan se forandring på Edins prestasjoner på banen.

- Anja er blitt bedre av sin nye rolle. Som mor får du er annet perspektiv på håndballen. Det gjør deg godt. Det har også skjedd med Anja, forteller 30-åringen, som selv er mor.

Etter det Se og Hør erfarer skal Edin og Hammerseng gifte seg i Stavern i august.

LES OGSÅ: - Helt naturlig for Milo med to mødre, sier Hammerseng
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer