LYKKELIGE: Jennifer og Justin har vært kjærester siden mai 2011, og sommeren etter forlovet de seg. Men paret har ingen hast med å gifte seg. Foto: LFI/Photoshot
LYKKELIGE: Jennifer og Justin har vært kjærester siden mai 2011, og sommeren etter forlovet de seg. Men paret har ingen hast med å gifte seg. Foto: LFI/PhotoshotVis mer

Synes presset om å bli mor er urettferdig

- Min verdi som kvinne er ikke basert på om jeg får barn eller ikke, sier Jennifer Aniston.

SEOGHØR.NO: Mens Brad Pitt (50) har blitt far til en liten barnehage av unger etter at han skilte seg fra Jennifer Anitson (45), så er hun fremdeles barnløs.

Men Hollywood-stjernen, som har vært forlovet med Justin Theroux (43) siden 2012, er lut lei av alt presset hun føler om å starte sin egen familie.

- Jeg har ingen sjekkliste av ting som må bli gjort og hvis jeg ikke får krysset av ting, så har jeg sviktet min feminitet eller mislykkes som kvinne fordi jeg ikke har født et barn, sier Aniston onsdag i et intervju på «Today show».

KJENT GJENG: Aniston slo gjennom som Rachel Green i den populære TV-serien Friends i 1994. Foto: All Over Press
KJENT GJENG: Aniston slo gjennom som Rachel Green i den populære TV-serien Friends i 1994. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg har gitt liv til en rekke ting, og jeg føler jeg har oppdratt mange også. Men jeg synes ikke det er rettferdig å legge et slikt press på folk, legger hun til, ifølge UsWeekly.com.

Ville ikke byttet livet sitt mot noe

Den talentfulle skuespilleren snakker også om hvordan hun har forandret seg siden hun spilte inn «Friends» for ti år siden.

- Det føles som om jeg har vokst opp tre ganger. Som om jeg har hatt tre forskjellige perioder av voksenlivet.

Noe hun setter stor pris på ettersom det har gjort henne til den personen hun er i dag.

- Jeg har hatt en utrolig utvikling når jeg ser tilbake på de ulike livene jeg har levd, og de er alle så fantastiske. De har gjort meg utrolig godt og jeg er veldig takknemlig over utviklingen og historien min. Jeg ville ikke byttet det mot noe som helst.

LES OGSÅ: Avslører hemmeligheten bak Anistons armer