Gwyneth Paltrow:

- Synes jeg ser normal ut

Svarer på oppstusset etter Emmy-opptrinnet.

«EMMY AWARDS»: Gwyneth Paltrow får høre det på Twitter etter at hun gikk over scenen under «Emmy»-utdelingen. Video: Fox. Vis mer
Publisert

Natt til mandag denne uken ble den tradisjonsrike og prestisjetunge Emmy-utdelingen arrangert i Los Angeles. Dette var den 71. utdelingen i rekken, og tradisjonen tro flokket store internasjonale stjerner seg til en røde løperen.

Selve prisutdelingen gikk nokså rolig for seg - men det som har vekket oppsikt i etterkant var skuespiller Gwyneth Paltrows (47) noe merkelige gange på scenen, der hun gikk fram til mikrofonen for å avsløre hvem som hadde vunnet prisen for årets beste kvinnelige skuespiller innen drama.

Twitter kokte på grunn av det mange omtalte som et merkelig «ganglag» - og stjernens noe bisarre og langsomme gange fikk bred oppmerksomhet i andre sosiale medier. En viralvideo av opptredenen spredte seg også raskt på Internett i dagene etter.

Siden den gang har mange spekulert på hva det sære ganglaget skyldes. Noen mente det kom av den såkalte vaginadampingen som Paltrow tidligere har fått kritikk for. Andre mente at kjolen rett og slett bare var for tettsittende.

Nå gir imidlertid stjernen selv et svar på hva som skjedde under Emmy-utdelingen - og hun avslører at hun ikke forstår alt oppstyret.

- Jeg synes jeg ser normal ut. Jeg forstår det ikke, sier 47-åringen i et intervju på det amerikanske talkshowet Today.

- Måtte ta korte skritt

I intervjuet blir Paltrow vist videosnutten som har gått sin seiersgang i sosiale medier. Hun forklarer at det ikke var noen splitt på baksiden av kjolen, noe som førte til at hun måtte ta raske og korte steg over scenen.

- Det var ingen åpning på baksiden av kjolen. Det var en vintagekjole fra Valentino. Jeg ville ikke lage en splitt i den, fortsetter stjernen i intervjuet.

KJOLEN FÅR SKYLDA: Paltrow avslører at det var kjolen som bidro til den merkelige gangen under utdelingen - selv om hun selv ikke synes det så rart ut. Foto: NTB Scanpix
KJOLEN FÅR SKYLDA: Paltrow avslører at det var kjolen som bidro til den merkelige gangen under utdelingen - selv om hun selv ikke synes det så rart ut. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I et intervju med The Hollywood Reporter tidligere i uken, fortalte Paltrows stylist Elizabeth Saltzman at stjernens klassiske Valentino-kjole ikke hadde noe splitt på baksiden, fordi det ikke var vanlig da man designet kjoler på 1960-tallet.

- Det var ikke slik at hun hadde denne fantastiske gangen, noe hun allerede har. Takket vært den stramme skjørtekanten, måtte hun stokke føttene sine, sa Saltzman til nettstedet.

Internett tok av

Etter Gwyneths Paltrows opptreden på Emmy-utdelingen natt til mandag, lot ikke reaksjonene vente på seg. En videosnutt av Paltrows «merkelige ganglag» gikk også som en farsott i sosiale medier.

«Gratulerer til alle som vant Emmy i kveld, men kveldens beste opptreden er Gwyneth Paltrows gange på vei til scenen», skrev en bruker på Twitter.

KOM MED EKTEMANNEN: Paltrow deltok med sin ektemann Brad Falchuk. De var begge nominert i ulike filmer. Foto: NTB Scanpix
KOM MED EKTEMANNEN: Paltrow deltok med sin ektemann Brad Falchuk. De var begge nominert i ulike filmer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Beklager, beklager, beklager. Jeg må være ærlig. Dette er akkurat slik jeg beveger meg når jeg må på do og ikke vil at noen skal vite at det er et nødstilfelle», skrev en annen.

Mange spekulerte også på hva Hollywood-stjernens forandrede ganglag kom av - og flere på Twitter mente det kunne skyldes produktene 47-åringen bruker fra sitt eget selvutnevnte sunnhetsfirma «Goop» - som blant annet fronter «vaginadamping», som stjernen tidligere har fått sterk kritikk for.

Vis mer

«Denne videoen er kunst. Grasiøs gange, og Brad Falchuk er nok en stolt ektemann», lød en annen Twitter-melding etter opptredenen.

Paltrow tok med seg ektemannen Brad Falchuk (48) for første gang på den røde løperen under årets Emmy-utdeling. De har vært sammen siden 2017, men sjelden vist seg sammen på offentlige tilstelninger.

Paltrow var gift med Chris Martin (43) fra 2003 til 2016, som hun har barna Apple (15) og Moses (13) sammen med. Allerede ett år etter at ekteskapet tok slutt, ble det kjent at Paltrow hadde funnet lykken med Falchuk - som giftet seg i 2018.

LES OGSÅ: - Hun bløffer om tall

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer