Selena Gomez:

- Synes jeg er gal

Popstjernen åpner opp om eksene.

ÅPNER OPP: I forbindelse med en ny lansering, forteller popstjernen Selena Gomez nå om hvordan ekskjærestene hennes oppfatter henne. Her fotografert med eksen Justin Bieber i 2011. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP: I forbindelse med en ny lansering, forteller popstjernen Selena Gomez nå om hvordan ekskjærestene hennes oppfatter henne. Her fotografert med eksen Justin Bieber i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Selv om Selena Gomez (28) har gjort det stort internasjonalt som både skuespiller og artist, er det ikke til å stikke under stol at hennes famøse av-og-på-forhold med Justin Bieber (26) fortsatt huskes godt. Sangfuglene var Hollywoods heiteste par fra de ble sammen i 2011, og helt til de slo offisielt opp i mars 2018.

Siden den gang har begge uttalt seg om hverandre, og det har ikke alltid vært i hyggelig ordelag. Det er likevel ingen grunn til å dvele ved fortiden, spesielt fordi begge har funnet lykken på hver sin kant i ettertid. Han er gift med Hailey Bieber (23), mens hun har vært koblet til en rekke kjendismenn.

Blant dem The Weeknd (30), One Direction-stjernen Niall Horan (26), DJ Anton Zaslavski (31), artist Charlie Puth (28) og ikke minst Hollywood-stjernen Orlando Bloom (43). For tiden er hun derimot singel.

Vis mer

- Mye arbeid

Gomez har imidlertid holdt seg opptatt med andre ting enn menn den siste tiden. I forbindelse med at stjernen nå har gitt ut sitt eget sminkemerke, var hun innom en av videoene til skjønnhetsguruen NikkieTutorials.

Foruten å snakke om sminke og det profesjonelle livet, dyppet Gomez også innom flere private temaer i løpet av den 30 minutter lange samtalen, ifølge Fox News.

- Det har vært vanskelig å være i karantene, sier hun i intervjuet, men slår fast at uttalelsen på ingen måte tilsier at hun ønsker seg nye friere.

- Det er så morsomt, fordi folk mener tingene jeg gir ut skriker at jeg vil ha en kjæreste. Folk sier det til meg, og jeg bare «nei, det var ikke det jeg mente». Menn er mye arbeid … Alle eksene mine synes jeg er gal, så jeg bryr meg ikke, sier hun i praten, nokså nonchalant.

Hun nevner altså ingen navn konkret, men som nevnt ovenfor kan uttalelsen referere til flere kjente ekskjærester og flørter.

Har sine krav

For tiden er hun singel, og hun sier at hun ikke er aktivt på utkikk etter noen nå. Men som de fleste andre har hun sine krav til den ideelle mannen i sitt liv. Det avslørte hun under et intervju med U.K's Capital FM i desember.

- Jeg elsker morsom. Jeg liker ikke arrogant, sa stjernen.

Gomez fortalte videre at hun ønsker seg en leken, eventyrlysten og kul mann med bena godt plantet på jorden, og la til at hun ikke er interessert i en som ønsker å vise seg frem.

SVARER: Hailey Bieber svarer på kritikken hun fikk på en TikTok-video. Vis mer

Under intervjuet avslørte Gomez også hvordan man bør gå frem hvis man ønsker å kapre hjertet hennes. Hun sa at hun liker å bli kontaktet på en naturlig måte, og at hun søker noen som er interessert i henne som person, og ikke i berømmelsen.

ESKER: Samuel og Selena var sammen i en periode i 2015. I fjor skulle ryktebørsen ha det til at de var sammen igjen. Foto: NTB scanpix

ESKER: Samuel og Selena var sammen i en periode i 2015. I fjor skulle ryktebørsen ha det til at de var sammen igjen. Foto: NTB scanpix

Vis mer

- Jeg håper at den som gjør det faktisk er interessert i meg, og ikke navnet mitt. Så det er ganske vanskelig, men det er vanligvis den beste måten, sa hun.

Intervjuet kom bare noen måneder etter at Gomez måtte ta et oppgjør med romanseryktene om ekskjæresten Samuel Krost.

De to ble nemlig observert ute på en middag sammen i New York i slutten av oktober, og ryktene om at de hadde funnet tilbake til hverandre spredde seg som ild i tørt gress. Det måtte hun avkrefte på Instagram.

LES OGSÅ: Kjæreste med TV-kollega

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer