- Synes ikke vi deler for mye

Marna Haugen reagerte ikke på ektemannens grove blogginnlegg om parets sexliv.

SEOGHØR.NO: Ekteparet Marna Haugen og Ørjan Burøe (41) er kjent for å være et svært frittalende par.

Tidligere i september delte komikeren et innlegg av grov seksuell karakter, som avslørte intime detaljer fra parets sexliv. «Slik fungerer mine puleaksjer» var tittelen på innlegget som skildret parets sengeaktiviteter.

Dette synes kona er helt greit.

- Er det så farlig da? Det går ikke utover noen, sier Marna.

Innlegget fikk mye oppmerksomhet og skapte stort engasjement på sosiale medier. Til Seoghør.no forklarte Ørjan bakgrunnen for blogginnlegget.

- Det er vel bare en måte å tenke litt satirisk på. Egentlig så skrev jeg jo innlegget til Marna, som et hint. Men du har jo ikke skjønt det enda.

- Gjorde du? Det visste jeg ikke. Men jeg har skrevet om puleaksjer i mange år, så det er ikke noe nytt, slo Marna fast.

MEDIEPAR: Marna Haugen og Ørjan Burøe er begge to blitt bloggere. Foto: NTB scanpix
MEDIEPAR: Marna Haugen og Ørjan Burøe er begge to blitt bloggere. Foto: NTB scanpix Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

«Komikerfrue» har også laget storm i sosiale medier. Særlig da Caroline Berg Eriksen la ut sitt berømte «4 dager etter fødsel»-bilde, så hun sitt snitt til å skape blest.

«Fotballfrue» viste en mage med tydelige muskler på, kun fire dager etter fødselen, men Marna viste en naturlig rund gravidmage.

Bildet fikk «Fotballfrues» mann til å reagere. Han mente nemlig at hun hadde hermet etter kona hans i lang tid.

SUPERKROPP: Fire dager etter fødselen la blogger Caroline Berg Eriksen ut dette bildet på sosiale medier. I etterkant har hun blitt kritisert for å sexifisere et såkalt «etter-fødselen-bilde».  Foto: Privat / Instagram
SUPERKROPP: Fire dager etter fødselen la blogger Caroline Berg Eriksen ut dette bildet på sosiale medier. I etterkant har hun blitt kritisert for å sexifisere et såkalt «etter-fødselen-bilde». Foto: Privat / Instagram Vis mer

- Hun har jo kopiert og hermet etter navnet, så hvorfor ikke bildet også? #komikerfrue #hermegåsa #hva er neste?, skrev Lars Kristian Eriksen på Twitter.

LES OGSÅ: Nå er fotballfrue blitt mamma