- Synes ikke prisudelinger er morsomme å se på

Dorthe Skappel har ikke tenkt å sitte benket foran Gullruten - som hun for første gang på 13 år ikke leder.

SA OPP: Etter 13 år var det kroken på døra for programleder Dorthe Skappel, som frivillig sa opp jobben som programleder for den årlige prisutdelingen «Gullruten». Her fra 2009. Foto: Stella Pictures
SA OPP: Etter 13 år var det kroken på døra for programleder Dorthe Skappel, som frivillig sa opp jobben som programleder for den årlige prisutdelingen «Gullruten». Her fra 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: I fjor ble det kjent at Dorthe Skappel (50) ikke lenger ønsket å lede den populære prisutdelingen «Gullruten» - som hun har gjort i 13 år.

I et intervju med damebladet Henne forteller hun at hun personlig ikke er så veldig glad i slike TV-program, og at hun i alle fall ikke kommer til å befinne seg i salen som publikum.

- Nei, hvorfor skal jeg det? Jeg har jo ingen grunn til å være der. Jeg skal aldri si aldri, men jeg tror det hadde vært veldig rart for meg. Jeg vil nok heller kose meg i hagen min den kvelden. Jeg synes egentlig ikke sånne prisutdelinger er noe morsomme å se på.

Den ukronede dronningen av Kjendis-Norge ble selve symbolet på «Gullruten», og hvert år ble det i lang tid før direktesendingen i mai spekulert i hva den flotte programlederen ville finne på av sprell på scenen.

Da oppsigelsen ble kjent i fjor, avslørte hun at den ble sendt fra badekaret hjemme på Ekeberg i Oslo.

Til Henne forteller hun videre at det verken er chiffonkjoler, stylister eller glam hun kommer til å savne mest:

- Folka som jobber i Greighallen. Å møte dem hver vår var som å komme hjem. Jeg føler at det er menneskene mine. I 13 år har vi vært sammen. I år treffes vi ikke. Det blir rart.

Årets «Gullruten» blir avholdt i Bergen 11. mai og det er Torsdag Kveld fra Nydalen-profilene Henriette Steenstrup (38) og John Brungot (36) som tar over stafettpinnen etter Dorthe.

Les også om Dorthe Skappel i Se og Hør Weekend.
 
LES OGSÅ: Derfor tok Fedon navnet Lindberg