MED DATTEREN PÅ PREMIERE: Elisabeth «Bettan» Andreassen tok med seg datteren Nora (13) på premieren av «The Buddy Holly Musical» onsdag. Foto: Anders Myhren/Seher.no
MED DATTEREN PÅ PREMIERE: Elisabeth «Bettan» Andreassen tok med seg datteren Nora (13) på premieren av «The Buddy Holly Musical» onsdag. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Synes ikke mamma er for streng

Nora (13) er fornøyd med morens innsats på tv-skjermen. Se video!

 Bettan og datteren snakker om «X Factor» nederst i saken!

SEHER.NO: Elisabeth «Bettan» Andreassen (52) gjør for tiden stor suksess som dommer i «X Factor» på TV 2.

Den folkekjære artisten har fenget tv-seerne med sine varme, men også svært ærlige tilbakemeldinger til deltagerne, og sammen med Jan Fredrik Karlsen, Marion Ravn og Klaus Onstad har hun nå den store oppgaven av å finne en ny norsk superstjerne. 

Onsdag var 52-åringen blant kjendisgjestene tilstede under premieren på «The Buddy Holly Musical» på Folketeateret i Oslo. Og med seg som følge hadde hun sin 13 år gamle datter Nora, som synes det er veldig morsomt å se mamma som tv-dommer.

Se stor bildespesial fra Buddy Holly-premieren her!

- Det er gøy, men jeg har jo begynt å bli vant til det - å se mamma på tv, sier Nora til Seher.no.

Fredag 3. september var det premiere på «X Factor», og Bettan fikk da med-dommer Marion Ravn til å ta til tårene, etter sin noe strenge tilbakemelding til deltager Heidi Lambach.

- I og med at hun velger Gabriellas Song, som er så veldig følsom - da blir fallhøyden utrolig stor. Hun gjør det med kjempeinnlevelse, det skal hun ha. Men når vi i «X Factor» skal gå etter sangstemme, så faller det totalt sammen. Det var så synd, for hun var så inderlig, sa artisten i programmet.

Bettans datter synes imidlertid ikke at moren er for streng på skjermen.

- Nei. Hun er ærlig, og det er det som teller, sier 13-åringen.

Bettan synes også det er morsomt å se seg selv i dommer-rollen, og innrømmer at hun liker å få brukt musikererfaringen sin til å hjelpe andre.

- Jeg liker det veldig godt, for det er en sjanse til å få bruke den erfaringen man har, og så er det gøy med musikk og sang. Og så er det folk som kommer med like store drømmer som jeg hadde da jeg var 15-16-17 år, så det er hyggelig å enten hjelpe dem med å virkeliggjøre drømmen, eller gi dem gode råd om hvordan de kan fortsette med det de er glad i, smiler Andreassen.

Men 52-åringen avviser at hun har vært «for streng» med noen av deltagerne.

- Nei, det synes jeg ikke. Jeg har vært litt streng én gang kanskje, men i de andre programmene har det gått kjempefint, sier hun.

«X Factor» sendes på TV 2 fredager og torsdager fra kl. 20.00. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Dette ble for mye for Bettan

 Bettan og datteren snakker om «X Factor» nedenfor:


[obj:media:8981]