Synes hun er for pen på film

- Det ser ut som ansiktet mitt er retusjert, sier supermodellen Brooklyn Decker.

KRITISK: Brooklyn Decker blir sett på som en av verdens vakreste kvinner, men mener alt skyldes god sminke og retusjering.  Foto: All Over Press
KRITISK: Brooklyn Decker blir sett på som en av verdens vakreste kvinner, men mener alt skyldes god sminke og retusjering. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Supermodellen Brooklyn Decker (25) er ikke like fornøyd med utseende som man kanskje skulle tro. Nylig spilte hun i filmen «What To Expect When You’re Expecting», men likte ikke å se seg selv på filmlerettet.

- Å se meg selv forstørret? Ansiktet mitt ser ut som det har blitt retusjert og jeg liker det ikke, sier skjønnheten til Us Weekly.

Blondinen har blitt fotografert for ledende motehus og har blant annet posert lettkledd for «Sports Illustrated», men selv om hun lever av sitt vakre utseende er Decker svært kritisk til seg selv. 

- Jeg har en glød, men det skyldes god sminke. Jeg må alltid dekke til kviser, og jeg er ikke så flott i virkeligheten, innrømmer modellen.

Hun har også tidligere sagt at hun er ukomfortabel med å vise frem kroppen sin. 

Brooklyn har også en rolle i den nye filmen «Battleship» der hun blant annet spiller mot Rihanna som hun raskt fant tonen med.

- Vi er misunnelige på hverandres kropper. Vi tenkte at jeg låner rumpen hennes for en dag også kan hun låne mine bryster, sier Decker.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Toppmodellen takker pappa for å ha reddet kroppen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer