- Synes han er sexy og sjarmerende

Har popbabe Natalie Imbruglia vunnet prins Harrys hjerte?

SNAKKER SAMMEN: Ifølge venner av Natalie og Harry, holder de to kontakten gjennom telefonen... Foto: All Over Press
SNAKKER SAMMEN: Ifølge venner av Natalie og Harry, holder de to kontakten gjennom telefonen... Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det er ikke lenge siden det ble slutt mellom britiske prins Harry (24) og hans kjæreste gjennom fem år, Chelsy Davy.

Men allerede nå skal prinsen ha funnet seg en ny flamme, skriver Daily Mail.

Og flammen er ingen ringere enn den australske "Torn"-sangerinnen Natalie Imbruglia (34), som er hele ti år eldre enn Harry.

De to skal ha truffet hverandre ved flere anledninger, og på grunn av deres felles venner ble Harry også invitert i popstjernens 34-årsdag holdt på Kensington Roof Gardens i vest-London for to uker siden.

Prinsen skal ha klart å snike seg inn på kostyme-festen uten at noen la merke til han, og tilbragte natten skravlende med den vakre brunetten, som tidligere har datet Lenny Kravitz og var gift med rocker Daniel Johns.

Ifølge kilder har paret holdt kontakt siden bursdagsfesten, og skal flere ganger ha snakket med hverandre på telefonen. Popstjernen skal også ha omtalt Harry som "sexy og veldig sjarmerende".

- Natalie har møtt William og Harry tidligere fordi de har felles venner. Hun inviterte dem på festen sin og ble kjempeglad da han kom. Natalie er single for tiden. Hun er helt nydelig og veldig avslappet og morsom. Det virker som om Harry nå har blitt en av hennes mange fans, og hun unngikk ham ikke akkurat, forteller en venn av popstjernen.

Likevel er andre mer skeptiske til forholdet.

- De kommer veldig godt overens, men jeg tror ikke han er hennes type. Hun pleier å falle for rockemusikere, ikke skolegutter, sier en kilde.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Morsomt mens det varte!