- Synes du jeg er en bitch?

«Farmen»-jentene tok av i Bergen. Se video.

TOK OVER SHOWET: «Vet du hvem vi er?», var et av spørsmålene Silje Trosten Johnsen og Linn Hege Andersen stilte tilfeldige folk på gata da de i helgen var i Bergen i forbindelse med «Gullruten». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
TOK OVER SHOWET: «Vet du hvem vi er?», var et av spørsmålene Silje Trosten Johnsen og Linn Hege Andersen stilte tilfeldige folk på gata da de i helgen var i Bergen i forbindelse med «Gullruten». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no Vis mer
Se hvordan det gikk da Silje Trosten Johnsen og Linn Hege Andersen skulle sjekke sin egen kjendisstatus i videovinduet nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag ble det kjent at Leif Birger Mækinen (53) er vinneren
av vårens «Farmen» på TV 2. Seieren feiret han sammen med de andre deltagerne i programmet da de var samlet til finalefest under «Gullruten»-arrangementet i Bergen lørdag kveld.

Ville du kjent igjen disse to «Farmen»-deltagerne på gata? Ta avstemmingen til høyre!

Silje Trosten Johnsen (23) og Linn Hege Andersen (21) kom begge til finaleuka i realityprogrammet. Og når Seher.no møter de to midt på Torgallmenningen i Bergen, ser de sitt snitt til å få testet ut hvor store kjendiser de egentlig er etter å ha blitt vist på TV i flere måneder.

Med mikrofonen i hendene tar Silje og Linn Hege utfordringen på strak arm, og strener bort til intetanende forbipasserende med de enkle spørsmålene «Vet du hvem vi er?», «Hvem av oss liker du best?» og «Synes du jeg er en bitch?».

Svarene de får kommer kanskje overraskende på mange...

- Det var jo egentlig litt skuffende. Her kommer vi og tror at alle skal kjenne oss igjen og tenker «hallo, ser du ikke hvem vi er?». Vi skulle kanskje hatt på oss skaut og ikke sminket oss, men det var gøy å høre litt tilbakemeldinger, sier Linn Hege til Seher.no i etterkant seansen.

- Hvordan er det egentlig for dere å gå på gaten etter «Farmen»?


- Linn Hege og jeg var og tuslet rundt i byen her tidligere i dag og vi måtte stille opp på to bilder blant annet. Det er litt sånn «shit, se der er de» og så kan man lese Farmen på leppene deres, forteller for dagen «videoreporter» Silje Trosten Johnsen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette fikk TV-seerne til å reagere

Se hvordan det gikk da Silje Trosten Johnsen og Linn Hege Andersen skulle sjekke sin egen kjendisstatus i videovinduet her:[obj:media:8601]