«Paradise Hotel» 2018:

- Synes det er urettferdig

I kveld måtte nok en deltaker forlate «Paradise Hotel». OBS! Spoiler-alarm.

PARSEREMONI: I kveldens episode av «Paradise Hotel» var det igjen duket for parseremoni, hvor en av gutta måtte forlate konkurransen. Foto: Skjermdump / TV3
PARSEREMONI: I kveldens episode av «Paradise Hotel» var det igjen duket for parseremoni, hvor en av gutta måtte forlate konkurransen. Foto: Skjermdump / TV3 Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Denne uken av «Paradise Hotel» har vært preget av et hyggelig gjensyn og en ny gjest, og et mindre gledelig gjensyn med tidligere deltakere.

Spillet går sin gang, og torsdag var det nok en gang klart for parseremoni og utsjekk. Denne uken var det en av guttene som måtte pakke sakene og vende snuten tilbake mot Norge.

Etter å ha stått bak Isabel Raad (23) den siste uken, prøvde Simon Furuvald Øien (21) å få seg en ny partner, og stilte seg bak Ingrid Fosså Aguiluz (21). Hun valgte imidlertid å beholde partneren sin, Joakim Karlsen (20).

RØK UT: Etter en dramatisk tvist måtte en av deltakerne forlate «Paradise Hotel« allerede før parsermonien torsdag. Se det første intervjuet med den utslåtte deltakeren i «Pærra-preik». Video: Marie Røssland Se hele programmet her: https://youtu.be/5pAQfk99srA Vis mer

- God dialog

På spørsmål fra programleder Triana Iglesias (36) om hvorfor Simon valgte Ingrid fremfor Isabel, svarer han følgende:

- Jeg har hatt en god dialog med Isabel om at Mathias (Pettersen, journ.anm.) er sikker bak henne, sier 21-åringen og forklarer at han ikke så noen annen utvei enn å velge nettopp Ingrid.

Sistnevnte var ikke i tvil om hvem hun ønsket å stå med. Det ble derfor et kortvarig opphold for Simon i konkurransen.

Saken fortsetter under:

HADDE EN AVTALE: Ingrid Fosså Aguiluz (21) valgte å beholde partneren sin, Joakim Karlsen (t.v.). Dermed måtte Simon Furuvald Øien (t.h.) pakke sakene sine og forlate hotellet. Foto: Skjermdump / TV3
HADDE EN AVTALE: Ingrid Fosså Aguiluz (21) valgte å beholde partneren sin, Joakim Karlsen (t.v.). Dermed måtte Simon Furuvald Øien (t.h.) pakke sakene sine og forlate hotellet. Foto: Skjermdump / TV3 Vis mer

- Det var ganske forventet, det var det. Men jeg kjempet som en Gud i dag, og har prøvd så godt jeg kunne, sier han i episoden.

- Tror du hun har gjort riktig valg, spør Triana.

- Nei. Joakim er jo en liten vinglepetter, så vi får se, sier Simon og smiler.

Til tross for at oppholdet ikke ble av det lengste slaget, tar 21-åringen tv-exiten tilsynelatende med knusende ro.

- Det går bra, men jeg synes det er urettferdig. Samtidig kan jeg ikke gjøre så mye med det. Det er ikke så mye å irritere seg over. Gjør man det, blir man bare deppa. Man må ta det med et smil, forteller han i episoden.

Det har ikke lykkes Se og Hør å få ytterligere kommentarer fra Simon Furuvald Øien.

- Fortsatt bitter

Porsgrunn-gutten sjekket inn i andre uken av «Paradise Hotel». Da Se og Hør møtte ham i Mexico i forkant av innspillingen, fortalte han at forventningene var skyhøye.

- Jeg håper at jentene inne på «Paradise Hotel» har litt i hodet, og ikke bare tenker «meg, meg, meg», sa han den gang.

SJEKKER INN: Simon Furuvald Øien (21) sjekker inn på «Paradise Hotel» denne uka. I forkant av innspillingen avslørte han at det skal mye til før han blir forelsket, men at han fort kan ha sex på hotellet. Porsgrunn-gutten forteller også at han kjenner en av deltakerne som allerede har sjekket inn på hotellet. Video: Marie Røssland / Reporter: Kine Falch Vis mer

Hittil har flere deltakere måttet reise hjem fra luksushotellet. Forrige uke var det Ine Yri (20) og «Paradise»-legenden Carl Aksel (22) som røk ut.

Yri kunne fortelle til Se og Hør at hun var lite fornøyd da partneren hennes, Joakim Karlsen, tidligere i uken valgte å bytte henne ut.

- Jeg var og er fortsatt bitter. Han gikk rundt der og snakket ganske nedsettende om jentene, om hvordan de spiser og hvordan de sover. Jeg skjønte rett og slett ikke tankegangen hans, sa hun.

I ettertid har hun pratet med sin tidligere parner om hva som egentlig skjedde.

- Jeg ler litt av det i dag, selv om det selvfølgelig er kjipt at jeg måtte reise hjem, sa hun.

LES OGSÅ: - Jeg har aldri gått til personangrep

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer