Christina Aguilera:

- Synes det er flott å dele

Kommer med innrømmelse.

ÆRLIG: Christina Aguilera er en av mange kjente stjerner som har valgt å fikse på utseendet sitt. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
ÆRLIG: Christina Aguilera er en av mange kjente stjerner som har valgt å fikse på utseendet sitt. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sangstjernen Christina Aguilera (42) forteller at hun har blitt ambassadør for selskapet Merz Aesthetics, som produserer legemiddelet Xeomin.

Ifølge hudlege Michele Green, som har uttalt seg til Cosmopolitan, er det et injiserbart stoff som først og fremst brukes for å glatte ut rynker i ansiktet.

I et intervju med magasinet Allure innrømmer Aguilera at hun benytter seg av antirynkebehandlingen.

- Jeg synes det er flott å dele, være ærlig og åpen om hva du gjør. Så lenge jeg kan huske har jeg alltid vært en åpen bok når det gjelder å omfavne kroppen min, utseende mitt og slike ting. Jeg tror vi alle har behov for litt hjelp. Så hvorfor ikke?, sier hun.

Sangeren forteller at hun rådførte seg med lege før hun prøvde legemiddelet. Hun forteller at hun var bekymret for at behandlingen ville hemme henne i å «connecte» med fansen.

- Når jeg står på scenen, er det autentisiteten i ansiktet mitt som kommer først. Jeg har et veldig uttrykksfullt ansikt, og når jeg synger er det viktig at følelsene mine vises. Jeg har ikke tid til å ha et stivt ansikt. For meg handler det om å vise fram det autentiske på scenen og i dagliglivet mitt, mens jeg fortsatt gjør det jeg kan for å se best mulig ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.