Christina Aguilera:

- Synes det er flott å dele

Kommer med innrømmelse.

ÆRLIG: Christina Aguilera er en av mange kjente stjerner som har valgt å fikse på utseendet sitt. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
ÆRLIG: Christina Aguilera er en av mange kjente stjerner som har valgt å fikse på utseendet sitt. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sangstjernen Christina Aguilera (42) forteller at hun har blitt ambassadør for selskapet Merz Aesthetics, som produserer legemiddelet Xeomin.

Ifølge hudlege Michele Green, som har uttalt seg til Cosmopolitan, er det et injiserbart stoff som først og fremst brukes for å glatte ut rynker i ansiktet.

I et intervju med magasinet Allure innrømmer Aguilera at hun benytter seg av antirynkebehandlingen.

OPERERES PÅ TV: I «Ex and the City» følger vi realityprofiler i deres daglige liv, og vi får bli med Caroline Nitter når hun skal ta et kosmetisk inngrep. Hun er forberedt på å få hat. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg synes det er flott å dele, være ærlig og åpen om hva du gjør. Så lenge jeg kan huske har jeg alltid vært en åpen bok når det gjelder å omfavne kroppen min, utseende mitt og slike ting. Jeg tror vi alle har behov for litt hjelp. Så hvorfor ikke?, sier hun.

Sangeren forteller at hun rådførte seg med lege før hun prøvde legemiddelet. Hun forteller at hun var bekymret for at behandlingen ville hemme henne i å «connecte» med fansen.

- Når jeg står på scenen, er det autentisiteten i ansiktet mitt som kommer først. Jeg har et veldig uttrykksfullt ansikt, og når jeg synger er det viktig at følelsene mine vises. Jeg har ikke tid til å ha et stivt ansikt. For meg handler det om å vise fram det autentiske på scenen og i dagliglivet mitt, mens jeg fortsatt gjør det jeg kan for å se best mulig ut.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Aguilera mimrer tilbake til de forskjellige stadiene i livet sitt, og husker at hun ofte klaget på ting ved seg selv. Det er hun ferdig med.

- Etter hvert som jeg har blitt eldre, ser jeg tilbake og jeg tenker: «Gud, hver etappe er en ny æra». Jeg er utrolig opptatt av å føle meg mer selvsikker når jeg blir eldre, og det er virkelig viktig å omfavne. Jeg synes det er skadelig når aldring blir en besettelse.

LES OGSÅ: Kjendisdatteren røper inngrep

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer