KRITIKERROST: Maria Mena har høstet knallgode kritikker, både for egensanger og musikalske samarbeid. Her fra da hun delte scene med Karpe Diem under Nobel-konserten i Oslo Spektrum i desember i fjor. Foto: FameFlynet Norway
KRITIKERROST: Maria Mena har høstet knallgode kritikker, både for egensanger og musikalske samarbeid. Her fra da hun delte scene med Karpe Diem under Nobel-konserten i Oslo Spektrum i desember i fjor. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

Synes baby-spørsmål er vanskelig

Spellemann-aktuelle Maria Mena om å få barn.

SEOGHØR.NO: I disse dager er artist Maria Mena (27) aktuell med låta «Fuck You» som er første spor ut på hennes nye album.

Sangerinnen giftet seg i fjor sommer med Dagbladet-journalist Eivind Sæther (31), og i et intervju med konkurrenten VG forteller Maria om den lykkelige tiden etter at hun ble gift.

På spørsmål om hva hun tenker om å få egne barn er hun klar:

- Det er et så vanskelig spørsmål, fordi det er så mange som ikke kan få barn. Selv om jeg heldigvis ikke har kjent der på kroppen, så tror jeg at man skal være litt forsiktig med å spørre om det.

I kveld fremfører hun for første gang «Fuck You» - som tar oppgjør med netthetsetere - på TV under Spellemann-utdelingen i Stavanger.

Spellemann sendes 19:55 på NRK. Du kan bruke Seoghør.nos store TV-guide for å få full oversikt over kveldens TV-program her!

LES OGSÅ: Er Tiger Woods nye kjærlighetsforhold et PR-stunt?