Mia Hundvin:

- Synes alltid at det er litt rart at noen husker meg

Dette gjør den tidligere håndballstjernen i dag.

TRUKKET SEG UNNA: Mia Hundvin ble raskt en favoritt som håndballspiller. De siste årene har hun derimot trukket seg litt unna rampelyset. Her avbildet i 2016. Foto: NTB Scanpix
TRUKKET SEG UNNA: Mia Hundvin ble raskt en favoritt som håndballspiller. De siste årene har hun derimot trukket seg litt unna rampelyset. Her avbildet i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere håndballspilleren Mia Hundvin (41) sjarmerte seg inn i mange nordmenns hjerter da hun allerede som 21-åringen debuterte på det norske landslaget.

Hun var en fargeklatt uten like, og ble fort en publikumsfavoritt. I et nytt intervju med Dagbladet Pluss, i forbindelse med artikkelserien «Kvinnemysteriet», forteller hun litt om livet etter håndballsuksessen.

Familieliv

I dag er håndballskoene lagt på hylla, og 41-åringen jobber som produsent for suksessprogrammet «Brille» i produksjonsselskapet Feelgood. Side om side med blant andre Else Kåss Furuseth (38), Harald Eia (52) og Thomas Giertsen (47).

- Jeg jobber sammen med Norges morsomste mennesker. Jeg har det aldri kjedelig, på godt og vondt. Det er lenge siden jeg kjedet meg sist, sier hun til avisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer