- Synd det var ei dame som vant

Andreas Nørstrud hadde helst sett at en av guttene stakk av med seieren i «Farmen».

KONTROVERSIELL: Andreas Nørstrud liker ikke kvinner som konkurrerer. Foto: TV2
KONTROVERSIELL: Andreas Nørstrud liker ikke kvinner som konkurrerer. Foto: TV2 Vis mer
SEOGHØR.NO: Søndag ble det kjent at det var 19-åringen Ingvild Skare Thygesen som stakk av med seieren i årets «Farmen».

Den søte Odda-jenta slo den ni år eldre Joar Søhoel (28) i en kunnskapskonkurranse i finalen og fikk med seg både hytte og bil i premie.

Joar var i etterkant full av lovord om Skare Thygesen og synes virkelig hun fortjente å vinne.

- Jeg er veldig glad for at jeg sto her med akkurat Ingvild. Jeg unner absolutt Ingvild å vinne, og nå vant hun jo til slutt! Jeg prøvde mitt aller beste, men jeg er veldig, veldig glad for at hun vant. Jeg møtte en meget smart 19-åring, fortalte han til Seoghør.no.

Men det var ikke alle de tidligere deltagerne som var like begeistret over at det var en jente som vant. Kristne og kontroversielle Andreas Nørstrud (28) sier til Dagbladet at han ser på Ingvild som en verdig vinner, men han skulle helst sett at det var en mann gikk av med seieren.

– Jeg liker ikke kvinner som konkurrerer. Jeg mener at konkurranseinstinktet er noe som tilhører mannen. Så damer som er veldig konkurranseopptatt er ikke noe jeg faller for. Men Ingvild er ei veldig snål jente, hun er veldig blid og hyggelig, så det er gøy å treffe henne igjen, sier han til avisa.LES OGSÅ: - Kvinner fantaserer om en dominant mann