- Synd at han må gå så langt for å få seg noe

Mari Haugersveen hevder eks-kjæresten Petter Pilgaard er en klovn.

LYKKELIG: Selv er Mari Haugersveen lykkelig med sin nye samboer Michael Christophersen.  Foto: Lina Hekkli / Seoghør.no
LYKKELIG: Selv er Mari Haugersveen lykkelig med sin nye samboer Michael Christophersen. Foto: Lina Hekkli / Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For en måned siden loddet Petter Pilgaard ut en het natt med seg selv til en lytter av radioprogrammet «Morgenshowet» på NRJ.

Responsen var overraskende stor, og hele hundre jenter ønsket å benytte seg av sjansen til å bli litt ekstra godt kjent med realitystjernen.

Petters eksforlovede, Mari Haugersveen, forteller til Seoghør.no at hun synes det er trist å se at ekskjæresten må ty til så drastiske midler for å få seg en date.
 
- Det er synd at han må gå så langt for å få seg noe. Men han er jo en klovn. Han får bare styre på, forteller Mari.
 
Tidligere i dag var Petter Pilgaard på date med den heldige vinneren av konkurransen, og han var positivt overrasket over damen som møtte han.

- Hun er veldig sjarmerende, og vi har en god kjemi. Hun er mye dypere enn hva jeg hadde regnet med, med tanke på utgangspunktet i denne konkurransen, sier han til Dagbladet.

De møttes på et hotell i Oslo, og skal få spa og manikyr før de fortsetter daten videre på et hotellrom. Petter understreker at det er opp til vinneren å bestemme om daten utvikler seg til noe seksuelt.


- Hun skal selv få bestemme hva hun vil gjennomføre og ikke, men om hun skulle bestemme seg for å ta den helt ut er jeg klar. Jeg har vært i krigen før, og har ikke prestasjonsangst for å si det sånn, sier han til Dagbladet.

Forlovelsen mellom Mari og Petter ble brutt i mai i fjor, etter at paret hadde blottlagt seg for hele det norske folk gjennom tre sesonger av TV-serien «Petter elsker Mari» på TV2 Bliss.

I dag er Mari samboer med sin nye kjæreste Michael Christophersen (32), mens Petter ikke har funnet kjærligheten på ny etter bruddet.
 
- Vi snakkes veldig sjelden. Er det slutt, så er det slutt. Jeg er lykkelig med min nye kjæreste, sier Mari og smiler.  

LES OGSÅ: - Jennifer gråt for Angelina
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer