Syltynn Kate tilbake fra bryllupsreisen

Nygifte Kate Middleton og Prins William gjorde sitt første offisielle oppdrag tirsdag.

FANT TONEN: Michelle Obama og Kate Middleton hadde mye å snakke om da de møttes på Buckingham Palace tirsdag. Foto: Stella Pictures
FANT TONEN: Michelle Obama og Kate Middleton hadde mye å snakke om da de møttes på Buckingham Palace tirsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Prins William (28) og Kate Middleton (29) er tilbake fra bryllupsreisen, og gjorde tirsdag sitt første offisielle oppdrag da de møtte president Barack Obama og Michelle Obama ved Buckingham Palace i London.

Møtet skal ifølge People ha vart i 15-20 minutter, og presidentparet skal blant annet ha gitt de nygifte råd foran deres planlagte USA-besøk i sommer.

Kate fikk i forkant av bryllupet den 29. april mye oppmerksomhet etter å ha rast ned i vekt, og hoffreporter i Se og Hør, Kjell Arne Totland, sa til Seher.no at han regnet med at 29-åringen ville gå opp i vekt igjen etter bryllupsreisen.

- Nå når de snart får anledning til å slappe av etter bryllupet, ikke minst på en deilig og lang bryllupsreise, så tror jeg kiloene kommer på igjen, understreket Totland overfor Seher.no i slutten av april.

Men etter bildene fra tirsdag å dømme, har ikke Kate spist seg opp mange kiloene under hvetebrødsdagene på Seychellene...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han vil gifte seg med Chelsy