Sylslank en måned etter fødselen

Men selv hevder skjønnheten at ting ikke er tilbake til normalen igjen.

SJARMTROLL: Lille Levi er bare 18 måneder gammel, men er allerede et av Hollywoods største sjarmtroll. Nå har han blitt storebror til lille Vida. Foto: All Over Press
SJARMTROLL: Lille Levi er bare 18 måneder gammel, men er allerede et av Hollywoods største sjarmtroll. Nå har han blitt storebror til lille Vida. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For omlag fire uker siden ble filmstjernen Matthew McConaughey (40) og kjæresten Camila Alves (26) foreldre for andre gang.

I helgen viste den brasilianske modellen fram sin flotte figur, under en måned etter hun fødte datteren Vida, og til Us Magazine avslører skjønnheten hemmeligheten bak vekttapet.

- Ikke gjør noe sprøtt. Hold det på basisnivå. Jeg tror at etter man har fått et barn, vil man alltid ha en liten mage. Ting er ikke tilbake til normalen igjen. Løse plagg og lag på lag hjelper virkelig, forteller hun.


Nylig avslørte 26-åringen til Stylelist.com at hun gir kroppen en sex-pause på 40 dager etter fødselen.

- Man må la kroppen gjøre sin egen greie. Du må gi den tid til å komme seg og la alt roe ned litt. Man må  respektere all den harde jobben kroppen nettopp har gjort, og gi den en pause. I disse 40 dagene, kan man virkelig ta det med ro. Med det mener jeg ingen sex, lett og sunn mat, ingen turer til helsestudioet. Da, etter 40 dager, er man klar igjen, forteller den brasilianske skjønnheten.

McConaughey og Alves begynte å date i 2006, og fikk for 18 måneder siden sitt første barn, Levi. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Her viser de fram babyen


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer