- Sykt flaut å bli lurt på den måten

«Paradise»-Maria innrømmer at torsdagens parseremoni var et stort sjokk.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag var det klart for sesongens første parseremoni i «Paradise Hotel». Da ble årets vri presentert for de fem jentene som er ekte deltagere, og de elleve skuespillerne fikk endelig avslørt hemmeligheten.

- Jeg tenkte at det var sykt flaut og kleint. Spesielt da guttene sa de var skuespillere. At jentene også var det, kom mer som et sjokk, sier Maria Sundby (25) til Seoghør.no.

Sundby stod i fare for å ryke ut før parseremonien. Derfor smisket hun med muldvarpen Kriss, spilt av Robin Strandberge, som til slutt valgte Sundby. Derfor var det spesielt flaut for Maria, som forteller at hun i ettertid så ting hun kunne felt muldvarpene på.

AVSLØRTE HEMMELIGHETEN: Torsdag kunne de elleve muldvarpene endelig avsløre at de var skuespillere, noe som kom som et stort sjokk på de fem ekte deltagerne. Foto: TV3
AVSLØRTE HEMMELIGHETEN: Torsdag kunne de elleve muldvarpene endelig avsløre at de var skuespillere, noe som kom som et stort sjokk på de fem ekte deltagerne. Foto: TV3 Vis mer

- En ting som var spesielt flaut var smiskingen min med Kriss. Jeg trodde jeg var flink til å smiske. Det er småting jeg ser i ettertid at vi kunne avslørt dem på. Blant annet sjekket en av gutta inn med en liten bag, mens vi andre kom med to store kofferter, forteller hun.

«Paradise Hotel»-deltageren syntes det var kjedelig å bli så grundig lurt over så lang tid, men ser likevel underholdningsverdien av det hele.

- Vi ble jo skikkelig lurt og «played». På en måte er det veldig kjipt, men det er også underholdende, sier hun til Seoghør.no.

Men etter en uke med kaos, intriger og muldvarper som fulgte et manus, var det tungt å starte på nytt for deltageren.

FLAUT: Maria Sundby syntes det var flaut å bli lurt av de elleve muldvarpene. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
FLAUT: Maria Sundby syntes det var flaut å bli lurt av de elleve muldvarpene. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer

- Det var veldig gøy, men også veldig slitsomt. Da det virkelige spillet begynte, var jeg utslitt.

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag kl. 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: - Jentene reagerte med skrekk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer