SLÅR TILBAKE: Kim Kardashian vil ha seg frabedt at hun har brukt varm voks for å pynte på ansiktet til sin seks måneder gamle datter.
SLÅR TILBAKE: Kim Kardashian vil ha seg frabedt at hun har brukt varm voks for å pynte på ansiktet til sin seks måneder gamle datter.Vis mer

- Sykt at folk tror jeg vokser min datters øyebryn

Internett kokte over i natt med rykter om at Kim Kardashian tok drastiske metoder til verks for å pynte på datterens fasade. Nå slår hun tilbake ...

SEOGHØR.NO: Seoghør.no skrev allerede i går kveld at det ser ut til at Kim Kardashian (33) har plukket øyebrynene på sin seks måneder gamle datter.

Siden den gang har bloggere verden rundt kastet seg på ballen og spekulerer i at realitystjernen faktisk har vokset sin og rapperforloveden Kanye Wests (36) datter North Wests øyebryn.

Det får Kardashian til å slå tilbake på Twitter.

– Tror folk virkelig at jeg ville vokset min datters øyebrynen når hun er så ung? Jeg ville i alle fall ventet til hun er to og et halvt år gammel, skriver Kardashian på sin Twitter-konto.

– Bare tulla! Det er helt sykt at folk tror jeg vokser min datters øyebryn. De er tykke, naturlige og fantastiske fortsetter realitystjernen.

Derimot nevnes ingenting om plukking med pinsett ...

PLUKKET?: Bildet til høyre, som ble lagt ut av Kanye Wests forlovede Kim Kardashiantidligere i uka, er tatt én måned etter bildet til venstre - og viser en tydelig forskjell på øyebrynene. Men Kim hevder de ikke er fikset på.
PLUKKET?: Bildet til høyre, som ble lagt ut av Kanye Wests forlovede Kim Kardashiantidligere i uka, er tatt én måned etter bildet til venstre - og viser en tydelig forskjell på øyebrynene. Men Kim hevder de ikke er fikset på. Vis mer

LES OGSÅ: Jukset seg slank etter fødselen