- Sykt å tro dette er et PR-stunt!

Men Linni Meister har kontrakt med TV 2 om at hun ikke kan si noe...

FLYTTER I NY LEILIGHET: Linni Meister og ektemannen Bernhard Berntzen skal bo i to ulike leiligheter.  Foto: Stella Pictures
FLYTTER I NY LEILIGHET: Linni Meister og ektemannen Bernhard Berntzen skal bo i to ulike leiligheter. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Til bladet Kamille Mor & Barn, avslører Linni Meister at hun og ektemannen Bernhard Berntzen skal flytte fra hverandre.

- Det er ikke mer dramatisk enn at vi skal ha to leiligheter og bytte på å bo litt her og litt der i en periode. Jeg tror det er sunt for forholdet vårt, sier hun til bladet. 

- Jeg vil ha det trygt og godt i forholdet mitt, og være lykkelig. Jeg elsker Bernhard, og det vil jeg alltid gjøre, men akkurat nå trenger vi pause, uttalte Linni i portrettintervjuet.

Da nyheten for alvor ble spredd søndag, ville hun ikke uttale seg om hva som skjer i forholdet til VG Nett, men nøyde seg med å si:

- Jeg kan si såpass som at det lønner seg å se på sesong to av «Linni». Der får man vite alt.

Akkurat den uttalelsen har satt i gang spekulasjoner om at alt bare er et PR-triks for serien på TV 2 Bliss. Men Linni avviser nå på sin egen blogg at de flytter fra hverandre for oppmerksomhetens skyld.

- Hvis noen tror at dette er et PR-stunt på grunn av serien min, syns jeg det er helt sykt! Altså, det går an å få oppmerksomhet for så mye annet enn private ting, hvis dere skjønner hva jeg mener. Og jeg har ikke lov til å røpe for mye på grunn av at jeg har kontrakt med TV 2 Bliss om at jeg ikke kan uttale meg om slike ting før serien blir vist. Da blir det jo nesten helt meningsløst å følge med på en serie hvis alle vet hva som skjer. Du gidder ikke se en film som du vet hva som skjer på forhånd.. eller?? Derfor sa jeg blant annet til VG at jeg kan ikke røpe så mye annet enn at man får vite hva som skjer i serien min, og det sier jeg fordi det er fakta, skriver Linni på sin egen blogg.

Hun forteller at hun nå har funnet en ny leilighet ved barnehagen til Dennis.

- Dennis har det bra så lenge foreldrene hans har det bra, og ved å ha det bra, eller få det bedre må man noen ganger gjøre ting som kanskje ikke er helt likt som alle andres familier. Vi trenger en leilighet ved siden av barnehagen til Dennis, så det har vi fått. Det er ikke snakk om å selge den vi har nå, da dette er et sted vi elsker å bo på med tanke på naboer, beliggenhet osv. Uansett, så løser dette mye problemer for oss med tanke på at hverdagen vår blir enklere på den måten. Det er ikke noe dramatisk eller voldsomme greier, annet enn at vi har virkelig behov for å ha to leiligheter, mer enn det vil jeg ikke si.. enda.. Dere får jo se mye som har skjedd i sesong 2 av Linni-serien. Vær tålmodige. Vi alle er enige og har det bra, skriver Linni.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Mistet VM-jobben i TV 2