- Sykt å bli beskyldt for det

På 90-tallet ble den populære TV-profilen uthengt som narkolanger...

BLE UTHENGT SOM NARKOLANGER: På 90-tallet nøt Stian Barsnes-Simonsen stor suksess som Henning i Hotel Cæcar. Han festet mye, gjerne syv dager i uken. Det toppet seg da han ble beskyldt for å være narkolanger. Foto: SCANPIX
BLE UTHENGT SOM NARKOLANGER: På 90-tallet nøt Stian Barsnes-Simonsen stor suksess som Henning i Hotel Cæcar. Han festet mye, gjerne syv dager i uken. Det toppet seg da han ble beskyldt for å være narkolanger. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: «De Ukjente»-programlederen Stian Barsnes-Simonsen (31) har giftet seg og blitt småbarnspappa, og fremstår som en plettfri mann. Men slik har det ikke alltid vært.

På 90-tallet hadde Stian suksess som rollefiguren Henning i Hotel Cæcar, og jenter gråt da de så ham på gata. Det var naturligvis stas for en unggutt å gå på premierefester, i steden for å arbeide på Rimi.

- Det var stas å gå på premierefest i kollektivet jeg bodde i. Å gå på kinopremierer selv om jeg ikke kjente noen i filmen - jeg hadde jo ikke råd tid kinobilletter! Det var en alder hvor det var greit å være tullebukk. Men det er slutt på den tiden jeg festet syv dager i uka, sier Barsnes til Se og Hør.

NRK-profilen ble i samme tidsperiode uthengt som narkolanger.

- Ja, det er mitt døyeste rykte: Jeg skulle ha solgt kokain. Sykt å bli beskyldt for det. Tipper en kar var så høy da han kjøpte kokain at han tenkte «Hey! Han der ligner på Henning i Hotel Cæcar!». Nå hører jeg ingen rykter om meg, forteller han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: 40 år mellom søsknene!