Emilie Voe Nereng:

Sykmeldt: - Første gang jeg gjør det

Influenseren sykmelder seg.

ÅPEN: Emilie Voe Nereng er åpen om at hun ikke har følt seg bra i det siste. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
ÅPEN: Emilie Voe Nereng er åpen om at hun ikke har følt seg bra i det siste. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert

I august kom nyheten om at matinfluenser og tidligere toppblogger Emilie Voe Nereng (26) og forloveden Torgeir Glomnes Johansen hadde gått hver til sitt etter mer enn seks år som par.

Toppleiligheten eksparet bodde i sammen ble lagt ut for salg kort tid etter bruddnyheten, og i september avslørte Nereng at hun hadde funnet seg et nytt sted å bo.

Siden den gang har hun delt flere videosnutter på Instagram-story av at hun pusser opp sitt nye hjem.

ÅPENHJERTIG: Emilie Nereng, tidligere kjent som «Voe», har aldri lært seg å takle de stygge kommentarene. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Celina Morken Vis mer

Sykemelder seg

Nå deler matinfluenseren at hun sykmelder seg en uke. Det kommer frem i et innlegg på Instagram-story.

«Jeg har de siste dagene hatt helt jævlige feberanfall med smerter, frysing og skjelving. Kom plutselig igjen i sted», skriver hun til en video hvor hun sitter med boblejakke innendørs.

26-åringen utdyper ikke videre om tilstanden eller årsaken til at hun er blitt syk. Videre deler hun enda en video, også i boblejakke innendørs, hvor hun tilsynelatende fryser veldig mens hun leker med hunden Eddie.

REHAB: Sophie Elise Isachsen ble i sommer lagt inn på rehabilitering for rus. Her gjestet hun «Lindmo» for å snakke om opplevelsen. Video: Rød Løper/NRK Vis mer

«Dette filmet jeg for over en time siden, og først nå kjenner jeg tærne mine igjen» skriver Nereng.

Videre kommer det frem at Nereng, etter å ha vært hos legen, har funnet ut at hun sykmelder seg en uke.

«Første gang jeg gjør det (sykmelder seg, journ.anm.). Dukker kanskje opp i stories her og der, men nå skal Emiliemor få tilbake energien sin altså», skriver hun.

Se og Hør har vært i kontakt med Emilie Voe Nereng, som ikke har noe å kommentere utover det hun har skrevet på Instagram.

ÅPNER SEG: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flyttet fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

Vinterdepresjon

Selv om Nerengs sosiale medier-kontoer i stor grad dreier seg om sunn mat, er hun ikke fremmed for å dele hvordan hun har det ellers også.

I februar delte Nereng at hun har slitt med vinterdepresjon i åtte år, med et ønske om å hjelpe andre i samme situasjon.

26-åringen innså selv at det var det hun hadde etter å ha laget en podkastepisode med en psykolog for å snakke om nettopp vinterdepresjon.

FRIERI: Det var flere som sperret opp øynene da de så Aleksander Sæterstøls video på Instagram, sammen med kjæresten Martine Lunde. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg listet opp hvordan jeg følte meg, og ble der og da diagnostisert med vinterdepresjon. Først trodde jeg at høst- og vinterdepresjon bare var tull, men det er jo en ekte diagnose. Da jeg fikk diagnosen ble det faktisk mye lettere å ta tak i - og ikke minst forebygge, uttalte hun til Se og Hør da.

LES OGSÅ: - Var kloremerker på veggen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer