Sykmeldt etter tarmslyngoperasjon

- Litt fordøyelsesbesvær føyer seg jo elegant inn i mitt gammelmodige image, sier Espen Eckbo.

HJEMME FRA JOBB: - Jeg gleder meg i alle fall over normal avføring, fleiper Espen Eckbo etter operasjonen. Foto: Per Ervland/Seher.no
HJEMME FRA JOBB: - Jeg gleder meg i alle fall over normal avføring, fleiper Espen Eckbo etter operasjonen. Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Espen Eckbo (40) har i år gjort stor suksess med «Asbjørn Brekke Show» hvor han sjarmerer gjestene med sine direkte spørsmål og naive væremåte.

Når Gullruten går av stabelen i mai er Espen og Asbjørn nominert i de tre katogoriene «beste humorprogram», «årets nyskapning» og «publikumsprisen». Men før den store kvelden må Eckbo først bli ordentlig frisk.

I et intervju med VG, hvor han blir bedt om å beskrive en vanlig dag i livet sitt, avslører nemlig komikeren at han nylig ble innlagt på sykehuset på grunn av tarmslyng.
 
- Jeg har liksom ingen vanlige dager i livet mitt. Akkurat nå er det veldig rolig siden jeg er sykmeldt etter en tarmslyngoperasjon. Litt fordøyelsesbesvær føyer seg jo elegant inn i mitt gammelmodige image. I andre perioder jobber jeg døgnet rundt for å bli ferdig med manus, opptak eller etterarbeid.

Tarmslyng kan være svært smertefullt, og Eckbo innrømmer at det også kan være alvorlig.

- Det blir full stopp i magen, som når man slår knute på en hageslange. Ikke for å skryte, men man kan visst dø av koldbrann og blodforgiftning og litt av hvert om man ikke kommer til lege og får operert, forteller han til avisen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer