SYKMELDT: Ida Fladen må stå over fredagens «Sommertid»-sending etter onsdagens studioulykke. Foto: TV 2
SYKMELDT: Ida Fladen må stå over fredagens «Sommertid»-sending etter onsdagens studioulykke. Foto: TV 2Vis mer

Sykmeldt etter studioulykke

Ida Fladen må stå over også fredagens «Sommertid»-sending, etter at hun gikk inn i en glassvegg.

SEOGHØR.NO: Den populære TV 2-profilen Ida Fladen (28) måtte onsdag droppe å lede programmet «Sommertid», etter at hun gikk inn i en glassvegg i studioet på Aker Brygge.

 Nå er det klart at hun også må melde forfall til kveldens direktesending.

-Ida har pådratt seg en liten hjernerystelse. Hun har fått beskjed av legen om å holde seg hjemme denne uka, sier pressekontakt i TV2, Christoffer Solstad Steen, til Seoghør.no.

I onsdagens sending hjalp Jenny Skavlan til under deler av programmet. Denne gangen blir det en av de faste «Sommertid»-programlederne som tar over Idas rolle.

STEPPER INN: Guri Solberg (midten) stepper inn for Ida Fladen i kveldens sending av «Sommertid». Til høyre Gunhild Dahlberg. Foto: TV 2
STEPPER INN: Guri Solberg (midten) stepper inn for Ida Fladen i kveldens sending av «Sommertid». Til høyre Gunhild Dahlberg. Foto: TV 2 Vis mer

-Guri Solberg stepper inn for Ida i kveldens sending, sier Solstad Steen til Seoghør.no.

Dette er ikke første gang Fladen har vært nødt til å trekke seg etter å ha pådratt seg hodeskade.

Trakk seg fra «Else»

Tidligere i år skulle Ida nemlig ha gjestet talkshowet «Else» på TV 2, men ble nødt til å trekke seg på grunn av en hjernerystelse.

- Jeg var på releasefesten til Erik og Kriss. Jeg sto helt fredelig i et hjørne og skrev på en tekstmeldig, og plutselig så smalt det. Det var en fyr som, enten ble han dyttet eller så skle han, men han kjørte tinningen rett i panna på meg, fortalte hun i et intervju med radiokanalen NRJ i ettertid.

Også i påsken var 28-åringen uheldig. Da hoppet hun fra en 10 meter høy klippe og rett ned i Oslofjorden. Det endte med sprukket trommehinne, og utløste krystallsyke - en sykdom hun har slitt med i flere år.

Det har ikke lykkes Seoghør.no å komme i kontakt med Ida Fladen for en kommentar.

LES OGSÅ: Ida Fladen har vært kronisk syk i 14 år